REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

SALOANELE de ÎNFRUMUSEȚARE sunt FULL la sfârșit de an!

SALOANELE de ÎNFRUMUSEȚARE sunt FULL la sfârșit de an!

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:25 2291

În ajunul sărbătorilor de iarnă, femeile au luat cu asalt saloanele de înfrumusețare. Cele mai solicitate proceduri sunt aranjarea și vopsirea părului, precum și manichiura, pedichiura sau chiar epilarea definitivă.

sursa foto: digi24.ro

Pentru sărbătorile de iarnă femeile se pregătesc sufleteşte, dar şi trupeşte. După pregătirea celor necesare sărbătorilor, femeile au mers și la saloanele de înfrumusețare. Pentru a arăta perfect în zilele ce urmează, reprezentantele sexului frumos își schimbă tunsorile, își împrospătează culoarea părului și își fac manichiura în ton cu sărbătorile. Anul acesta la modă este și epilarea definitivă care a devenit un trend printre femei.

Saloanele de înfrumusețare nu duc lipsa de programări

Aglomeraţie nu este doar în magazine şi în trafic, în această perioadă, ci şi în saloanele de înfrumuseţare. Femeile vor să arate perfect de Sărbători, aşa că apelează la stilişti. Fie că vorbim de tunsori, manichiură sau pedichiură, sau de masaj, toate femeile sunt dispuse să arunce bani grei pentru a avea o prezență fermecătoare.

Corina Oprea, hairstylist la un salon de renume din orașul Constanța, a declarat pe acest subiect, pentru Cotidianul Replica, faptul că nu a existat frică printre cliente. ,,Clientele nu au avut teamă în ceea ce privește capitolul programări pentru sărbătorile de iarnă” a declarat aceasta.

Diferențele s-au simțit doar pe partea de evenimente

În ceea ce privește diferențele față de anii trecuți, acestea au fost doar pe partea de make-up și coafuri de ocazie, din cauza faptului că nu au mai existat evenimente. ,,Sunt cerințe foarte mari pe partea de vopsit, manichiură, pedichiură și chiar epilare definitivă. Într-adevăr, diferențele mari s-au simțit pe partea de make-up și coafuri de ocazie.”

O altă diferență majoră este legată de programările din ziua de 31 decembrie. Lista pentru programările de Revelion este încă deschisă. ,,Volumul de programări din ziua de revelion a scăzut. În alți ani, în luna octombrie, nu mai aveam niciun loc liber. Anul acesta, în schimb, încă avem locuri disponibile. Cel mai probabil toată lumea va sta acasă. Totuși, există și femei care-și doresc ca anul nou să le prindă aranjate.”, a declarat Corina Oprea.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si nevasta-mea o suge pe bani grei la apartament. N-are peste ca nu sunt fraieru niciunuia. Sunt smecher rau in oras n-are nimeni putere asupra mea sa-mi ia taxe de protectie pt magazinele ce le detin in constanta
0
1
Sunt pline de barbati, barbati pizdificati. Asta e mai nasol
11
1
ba maimutzelor,in afara de veverita pe care trebuyie s-o tundeti,in rest lasati botul,sprincenele,unghiile,ca nu se uita nici dreq la ele. Puneti fraierii de marineri la cheltuiala,asa se intretine economia,unii muncesc,panaramele consuma!
6
4
Marinarii sunt plecati ca de obicei, sotiile merg la amanti ca si anul trecut, cum sa nu e infrumuseteze?
13
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620