REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Salon de manichiură în sala de Consiliu a unei primării din Bacău. Video

Salon de manichiură în sala de Consiliu a unei primării din Bacău. Video

Valentina CAMARA 9 februarie 2023 | 14:33 2709

Imagini hilare, dar și revoltătoare, surprinse într-o primărie din județul Bacău. Mai multe  angajate au transformat sala de consiliu în salon de manichiură și pedichiură. O filmare postată pe rețelele de socializare arată că angajatele erau atât de sigure că nu fac nimic rău încât au chemat-o pe manichiuristă cu tot arsenalul necesar.

Salon de manichiura in sala de Consiliu a unei primarii din Bacau. Video

În imagini se observă că o manichiuristă și-a adus întregul arsenal, de la lămpi cu ultraviolete și lacuri de unghii până la ustensilele specifice.

Consilierul local din Balcani care a filmat întreaga scenă a luat-o la întrebări pe manichiuristă, ceea ce a stârnit nemulțumirea multora dintre cei care au comentat imaginile. Aceștia i-au luat apărarea femeii și i-au reproșat alesului local că nu a stat de vorbă cu funcționarele din Primărie. Este drept că și autorul filmării a precizat, la final, că vina este a primarului și a celor care au chemat-o pe femeie în instituție.

Primarul din comuna Balcani s-a arătat surprins de ceea ce se întâmplă în primăria sa, potrivit realitatea.net .

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Că e viața cu ăștia.
0
0
Asta fac functionarele in timpul serviciului unghii ieftine. Bravos. Noi platim taxe si impozite si voi va luati salarii si pensii pe viata.
2
0
Pai, daca lasi femeile de capul lor ce astepti sa se intample? Mai lipseste si un bordel pt relaxare ca li se platesc o gramada de sporuri de stres pt computer sau stat prea mult pe scaun!!!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166