REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sancțiuni aplicate de polițiști privind executarea lucrărilor în zona drumului public

Sancțiuni aplicate de polițiști privind executarea lucrărilor în zona drumului public

Victor ROTARU 30 decembrie 2023 | 14:56 1156

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării reglementărilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public.
În urma activităților desfășurate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 3.045 de lei, pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public având semnalizare rutieră necorespunzătoare.

Sanctiuni aplicate de politisti privind executarea lucrarilor in zona drumului publicFoto cu rol ilustrativ

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor din societăți comerciale și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Activități preventive

În perioada 28-29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat acțiuni de prevenire a disparițiilor de minori, a faptelor săvârșite cu violență, a consumului de droguri, dar și a utilizării sau comercializării ilegale de materiale pirotehnice, în municipiul Constanța.
De asemenea, au acționat pentru prevenirea tâlhăriilor și a furturilor din locuință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
0
Confirm cele descrise de pupincuristul Comandasu!
1
0
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510