REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.8° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Sandu GEAMĂNU a anunțat că-și va UCIDE fratele mai mic!

Sandu GEAMĂNU a anunțat că-și va UCIDE fratele mai mic!

Replica API 15 august 2021 | 23:11 11202

Autoritățile sunt în alertă după ce Sandu Geamănu, unul dintre cei mai violenți lideri interlopi din România, a decis să-și omoare fratele, nimeni altul decât temutul Petre Geamănu. Închis pentru crimă, Sandu a jurat răzbunare după ce a aflat că fratele lui mai mic a tras sfori ca să-l mute la Penitenciarul Arad, foarte departe de familia lui, care locuiește lângă București, în comuna Chitila.

Afirmațiile lui Sandu l-ar fi deranjat profund pe fratele său, care, potrivit unor surse judiciare, l-ar fi pus pe Nicolae Cristescu, fost patron al FC Rapid și devenit, între timp, unul dintre locotenenții săi, să apeleze la relațiile pe care le are și să aranjeze ca deținutul să fie mutat cât departe de casă. În consecință, Sandu Geamănu a ajuns la Arad. Miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 18 adrese, pentru destructurarea unei grupări constituite de Petre Geamănu, specializată în infracțiuni de șantaj și cămătărie. Printre cei reținuți, alături de Petre Gemănu (foto jos), s-a numărat și Nicolae Cristescu, iar Sandu Geamănu a fost adus de la Arad, pentru audieri.

Neînțelegerile din sânul clanului Geamănu au început din anul 2018, când Petre Ilie a fost eliberat din penitenciar. Ulterior, fratele lui, Alexandru, zis Sandu Geamănu (foto jos) a început să se plângă la alți deținuți de faptul că Petre nu-l caută la penitenciar și nu-i trimite bani și pachete, deși are o situație financiară bună. Recent, acesta a avut ocazia să se plângă și public, după ce a dat un interviu, din Penitenciarul Giurgiu, pentru un post de televiziune.

Vrea să dea un exemplu

Surse judiciare au dezvăluit că Sandu Geamănu ar fi spus, de față cu mai mulți polițiști, că intenționează să-l omoare fără milă pe fratele lui, într-un mod prin care să dea un exemplu. Ca umare, pentru a evita un conflict violent, autoritățile au demarat deja măsuri pentru a evita ca cei doi frați să se întâlnească, fie și pentru câteva secunde. Sandu Geamănu este considerat unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi. Acesta este finul ucigașului Iuri Radulov, acuzat de 10 de crime la comandă și mai multe tentative de omor.

Extrem de violent, Sandu purta, în tinerețe arme de foc, inclusiv de tip Uzi. Acesta a fost închis pentru mai multe fapte cu violență, dar și pentru că a coordonat furtul mașinii lui Gigi Becali. Ultima lui condamnare, stabilită de magistrați la 27 de ani, a fost pronunțată pentru omor. Alături de alți trei locotenenți, Sandu Geamănu a intrat în casă peste tatăl unui om de afaceri, pentru a-l jefui. Cei patru atacatori l-au bătut pe acesta cu bestialitate, pentru a le arăta unde își ține banii, însă, în urma loviturilor încasate omul a murit, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si apoi sa se sinucida si el.Ar merita o decoratie postmortem si titlul cel mai mare criminal.Prefesor
0
0
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!
6
0
Si atunci militianul mai inchidea ochi la o mica abatere,dar ii era frica de lege nu mergea prea departe pentru ca ajungeau amandoi la Canal si militianul si interlopul.
7
0
Astia sunt, cei pe care ai tine statul pe mancare si casa, la mina cu ei, la canal,. Si Cristescu mare patron la rapid. Ce oameni avem, ce reclama le facem
20
0
Pentru ca militienii isi faceau ttraba exemplar, toata lumea ii respecta, si ieseau la pensie la 55- 57de ani. Acum politistii isi lasa barba, ies la pensie la 47de ani, iar cand mai moare vreun interlop, cum a fost cazul lui Emi Pian, impreuna cu colegii lor de la jandarmerie, se transforma in majordomi la funeralii.
42
2
erau politisti ca cel despre care spune ala in video de pe YT, Floarea din politie
10
1
Erau si dormeai in pantofi.Daca nu erau atunci nici n-ar fi fost acum,erau altii in locul lor.
5
18
Si pentru ca faceau canalul la lopata!
40
0
ptr ca politia era militie si ii batea de se cacau pe ei!
57
0
Stau si ma intreb si ma minunez de cata atentie beneficiaza acesti indivizi.De ce nu erau asa activi si pe vremurile de acum 32 de ani?
59
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118