REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Sânii Loredanei Groza s-au mărit fabulos dintr-o dată! Uite ce bust impresionant a afișat

Sânii Loredanei Groza s-au mărit fabulos dintr-o dată! Uite ce bust impresionant a afișat

Replica API 15 februarie 2022 | 00:00 1549

Loredana Groza (51 de ani) și-a obișnuit fanii cu pozele sale sexy, afișate pe rețele de socializare însă, în ultima perioadă, aceasta practic și-a înnebunit urmăritorii cu aparițiile sale.

Loredana Groza

Aflată pe o plaja în Abu Dhabi, artista și-a afișat decolteul generos pentru fanii de pe Instagram. Loredana Groza s-a filmat pe nisipul fin, îmbrăcată în alb și negru, lăsând la vedere sânii ce au fost acoperiți doar cu dantelă, spre bucuria privitorilor.

Tot din Abu Dhabi, Lori a făcut furori cu filmulețul în care imită gestul lui Sharon Stone, din Basic Instinct, dar și cu poza în care stă lipită de Adrian Minune, într-o rochie cu crăpătură îndrăzneață.

Video: AICI

Loredana Groza spune că nu are intervenții estetice

De-a lungul timpului, gurile rele au spus că Loredana Groza ar fi apelat la operații estetice, însă artista nu a recunoscut niciodată acest lucru. Solista nu s-a declarat, însă, împotriva operațiilor estice, ba mai mult ea admiră femeile curajoase care apelează la acest tip de intervenții.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Star.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară din România. Artista și-a început cariera la Onești, iar pe parcursul anilor, Loredana Groza s-a remarcat prin aparițiile sale incendiare și provocatoare. Este comparată cu Madonna, pentru stilul ei excentric, însă asocierea nu o deranjează deloc, ba dimpotrivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
elena saracia care arati ca dreacu sa ma kac in palma ta
0
0
S-au marit si buzele, obrajii, fundul. Nasul s-a micsorat iar mintea, creierul tinde spre zero. Sau asa a fost dintotdeauna
0
0
relu esti un dobitoc labagiu si necrofil he he
2
0
Elena eu pe lori as fwteo nu pe tine care cred ca ai 30 de ani si arata ca un barbat de 60 de ani
4
1
baba asta e palstificata toata .de cind nu mai cinta numai in chiloti e pe la reviste .
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016