REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

SANITAS Constanţa: Domnilor guvernanţi, suntem epuizaţi fizic, mental şi emoţional!

SANITAS Constanţa: Domnilor guvernanţi, suntem epuizaţi fizic, mental şi emoţional!

Mirela PASCAL 30 decembrie 2023 | 00:00 1502

Sindicaliştii SANITAS din Constanţa au transmis, vineri, un mesaj guvernanţilor, cerând deblocarea posturilor din sistemul sanitar. Sindicaliştii reclamă epuizarea fizică, mentală şi emoţională şi afirmă că o asistentă care trebuie să îngrijească 27-30 de pacienţi nu poate asigura un act medical de calitate. Aceştia fac apel la colegii din întreaga ţară să semneze pentru declanşarea conflictului colectiv de muncă.

SANITAS Constanta: Domnilor guvernanti, suntem epuizati fizic, mental si emotional!

Domnilor guvernanți, deblocați angajările! Suntem epuizați fizic, mental și emoțional! Nu mai putem! O asistentă care are în îngrijire 27-30 pacienți nu poate asigura un act medical de calitate. Ne confruntăm cu o creştere semnificativă a volumului de muncă care amplificat de numărul mare de zile de concediu neacordate și de orele suplimentare efectuate și nerecuperate accentuează epuizarea fizică. A sosit momentul să conștientizați impactul negativ al suspendării angajărilor și implicit a burnout-ului în sănătate și să luați măsuri“, transmit medicii.

Aceştia fac apel la colegii din întreaga ţară să semneze pentru declanşarea conflictului colectiv de muncă. Nu mai acceptam situații discriminatorii! Trebuie să ne ridicam și să cerem cu tărie majorarea salariilor în sistemul sanitar. Haideți să ne unim și să facem schimbarea pe care ne-o dorim și o merităm“, a mai transmis SANITAS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe ziariștii nu ii interesează aceste aspecte . Presa este interesata de ultimele tâmpenii. În loc sa ii intereseze faptul ca aparatul bugetar este capusat de sute de mii de funcționari publici pe niște salarii uriașe care nu fac nimic , iar unde este nevoie de angajați...Sanatate,Interne ,MApN , Învățământ , sunt posturi blocate fiindcă nu exista bani . Aveți o mulțime de exemple a unor soții de milionari , care freacă motanu prin ASF ,APIA , sau fel și fel de agenții , pe niște salarii de înnebunești. Ce morții ei face d-na Caraman junior la ASF ptr 12000 euro lunar ..și ca ia sunt multe sau mulți..dați dracu afara ..Sunt câte 18-24 secretari de stat pe la fiecare minister ...la fel ..pe 11000 -12000 euro lunar ...ce morții lui face ala ? Sa va frec în gura cu presa voastră corupta ..
7
0
NOI,MURITORII DE RAND,PRIVATII,CAND NU MAI PUTEM SUPORTA STRESUL DE LA MUNCA NE DAM DEMISIA SI NE CAUTAM UN LOC DE MUNCA POTRIVIT,CAND O SA AVETI BANII DORITI, PE COPII VOSTRI CA NU O SA MAI LUATI SPAGA?
8
0
Dați bani și respectați asistenții medicali. Cat să mai suporte și ei? O să vă tratați singuri, nesimtitilor
4
10
Când băgați bani la buzunar de la bolnavi nu sunteți stresați ?
12
3
Vai, bietii de ei. Mi-a curs o lacrima. Sunt pensionari care traiesc cu 1000 lei pe luna. Aia ce dreaq sa mai zica despre starea lor de spirit ? V-as bate in pwlm..
8
4
Desi este criza acuta in spitale de asistenti si personal auxiliar, managerii angajeaza numai medici. Sunt arhipline sectiile cu medici care freaca menta pe o multime de bani si program de 4 ore. Trai pe vatrai.
12
4
Cine ii epuizeaza? Statul in cabinet? Ca sa ajunga pe salon trebuie sa le chemi de cateva ori si atunci se compotra de parca tot tu esti vinovat ca ai deranjato. Vai de steaua noastra.
13
3
Veniți să munciți în privat atunci, dar atenție că în privat sunt salarii mai mici decât ale voastre
15
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677