REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Sânziana Buruiană, acționată în instanță pentru că nu a mai plătit celulele stem recoltate la nașterea primei fiice

Sânziana Buruiană, acționată în instanță pentru că nu a mai plătit celulele stem recoltate la nașterea primei fiice

A.F. 21 iunie 2024 | 00:00 444

Sânziana Buruiană este bună de plată! Fosta asistentă tv a fost acționată în judecată de clinica, unde i-au fost stocate celulele stem recoltate la nașterea primei fiice, Izabela. Sânzi a refuzat să le mai plătească timp de șase ani. Care a fost motivul, ne-a spus chiar Sânziana!

Sanziana Buruiana, actionata in instanta pentru ca nu a mai platit celulele stem recoltate la nasterea primei fiiceSânziana Buruiană, foto Instagram 

Sânziana Buruiană a aflat, zilele trecute, că are datorii de mii de euro la clinica unde i-au fost recoltate și apoi stocate celulele stem după nașterea primei sale fiice, Izabela Zuluf, acum în vârsta de 8 ani.  

Clinica în cauză i-a intentat proces blondinei, acuzând-o că a refuzat să mai plătească pentru stocarea celulelor stem, în ultimii șase ani. 

Sânziana a cerut rezilierea contractului privind celulele stem, însă clinica nu a fost de acord și a acționat-o pe blondină în judecată. Sânzi spune, însă, că nu a primit citație să se prezinte la Tribunal, aflând abia acum că a pierdut procesul și că este bună de plată. 

La nașterea primei sale fiice, Izabela Zuluf, Sânziana a semnat un contract cu privire la colectarea și păstrarea celulelor stem.  La acel moment, a fost înștiințată că acestea ar putea fi folosite până la vârsta de 18 ani. 

Ulterior, vedeta a aflat de la medici că aceste celule stem se pot utiliza doar în primii ani de viață ai copilului sau pentru un alt copil din familie, în cazul unei problemele medicale. Atunci s-a decis să rezilieze contractul, dar fără succes. 

Sanziana Buruiana, actionata in instanta pentru ca nu a mai platit celulele stem recoltate la nasterea primei fiice

Sânziana Buruiană: „Nu plătesc nimic. Eu cred că e o înșelătorie” 

Fosta asistentă tv a declarat că nu este dispusă să plătească nici o datorie, considerând că a fost mințită și înșelată de reprezentanții clinicii în cauză.

„Celulele stem nu se plătesc pe lună, se plătesc pe an, cam 1000-1500 lei pe an trebuie să dai. Dar, eu nu le-am mai plătit, am cerut să reziliez contractul pentru că am aflat de la doctori că ele sunt folositoare doar cât este copilul mic, și nu cum mi-au spus ei că până la 18 ani, că ar putea să le folosească cineva din familie, nu este adevărat!”

„Nici mama nu s-a putut folosi de celule, erau prea puține”

„La un moment dat, am avut nevoie pentru mama mea care făcea un tratament și mi-au zis doctorii că nu sunt suficiente cele de la copil, sunt prea puține. Le-am spus asta și mi-au zis că sunt obligată, conform contractului, să le plătesc până la 18 ani.

Adică ce rost are să plătesc pentru un lucru de care nu o să mă folosesc, în mod clar, niciodată?! Eu le-am plătit vreo doi ani, dar de șase ani nu le-am mai plătit. 

M-au găsit recent, pentru că aveam contractul făcut pe o adresă veche, și mi-au zis că a fost un proces, de care eu nici măcar nu am fost anunțată, și pe care l-am pierdut! 

Eu nu vreau să plătesc nimic! Nu au ce să-mi facă, eu nu am nici un venit, nu am nimic pe numele meu! Pot să-ți pună o poprire ceva. După părerea mea, ceea ce fac ei este o înșelătorie!”, a declarat Sânziana Buruiană, scrie Click!.

Sânziana Buruiană (39 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, în vârstă de opt anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai lasati-ne cu "divele" adunate din parcari de tiruri.
4
0
alt borfet care e devenitt "duamna"
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166