REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Sânziana Negru, primele declarații după scandalul cu Lidl: Am greșit!

Sânziana Negru, primele declarații după scandalul cu Lidl: Am greșit!

A.F. 27 iulie 2024 | 00:00 167

Sânziana Negru a făcut primele declarații după scandalul cu Lidl de la Electric Castle. Influencerița a admis că a greșit, după ce lanțul de hypermarketuri a încheiat colaborarea cu ea.

 Sanziana Negru, primele declaratii dupa scandalul cu Lidl: Am gresit!Sânziana Negru

Sânziana Negru și iubitul ei, actorul Ștefan Floroaica, au mers împreună la Electric Castle, unde au filmat un clip de promovare a mai multor produse de la Lidl, ca parte a unei campanii publicitare. După ce au terminat filmarea și au publicat-o pe rețelele sociale, Sânziana și Ștefan au aruncat la gunoi punga cu alimente. Gestul lor a fost surprins de TikTok-erul Avram Grigore, care a și făcut o poză alimentelor care se aflau în coșul de gunoi.

La o săptămână de la incident, după ce iubitul ei și-a asumat vina pentru gest și după ce Lidl a anunțat că a încheiat colaborarea cu ea, Sânziana Negru a publicat prima ei reacție pe Instagram. Influencerița și-a început videoclipul spunând că a decis să vină cu o clarificare pentru comunitatea ei, respectiv pentru oamenii care o apreciază și care au crescut alături de ea. Creatoarea de conținut online a admis că a greșit.

Sânziana Negru: „A fost un gest pripit”

„Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat. Momentul respectiv nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitate este o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală.

Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face. Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar, pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm.

Poate vi se pare că mesajul ăsta a venit târziu. Zilele astea au fost ca un moment de freeze (moment de îngheț – n.red.) pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând. Și vreau neapărat să mulțumesc persoanelor care au lăsat aici, și nu puține, mesaje de susținere. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru faptul că sunt acceptată ca un om și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a spus Sâziana Negru pe Instagram, potrivit unica.ro.

Influencerița și-a încheiat mesajul mulțumindu-le celor care au acceptat că este om și face greșeli ca toți ceilalți, dar și asigurându-i încă o dată pe cei care o urmăresc că risipa alimentară nu este un obicei pe care îl practică, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e fomeie sau d-ala, elgebetemuie ca te induce in eroare..
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436