REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Sarah Jessica Parker va debuta pe West End, alături de soţul său, Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker va debuta pe West End, alături de soţul său, Matthew Broderick

A.F. 12 iunie 2023 | 00:00 380

Actriţa americană Sarah Jessica Parker îşi va face debutul pe West End din Londra, anul viitor, când va juca alături de soţul său, Matthew Broderick, în "Plaza Suite", relatează BBC.

 Sarah Jessica Parker va debuta pe West End, alaturi de sotul sau, Matthew Brodericksursa foto: Sarah Jessica Parker Daily / Facebook.com 

Adaptarea piesei lui Neil Simon din 1968 va avea premiera la Savoy Theatre, în ianuarie.

Parker şi Broderick au jucat deja în producţia de pe Broadway, care s-a bucurat de succes timp de 19 săptămâni.

În acest spectacol, cei doi actori interpretează trei cupluri diferite care stau într-o cameră de hotel faimoasă.

Primul cuplu, Karen şi Sam Nash, căsătoriţi de mult timp, se confruntă cu probleme pe măsură ce se apropie de aniversarea lor.

În cazul celui de-al doilea cuplu, Muriel Tate şi Jesse Kiplinger sunt foşti iubiţi din liceu ale căror vieţi adulte i-au dus în direcţii diferite.

Al treilea cuplu, Norma şi Roy Hubley, sunt mamă, respectiv tatăl, unei mirese care refuză să părăsească baia apartamentului pentru a participa la propria nuntă, citează Agerpres.

Toate cele trei acte ale piesei sunt plasate în Apartamentul 719 al hotelului Plaza din New York.

Într-o recenzie de trei stele a producţiei de pe Broadway, Alexis Soloski de la The Guardian a spus că Parker şi Broderick, cuplul din viaţa reală, au "o plăcere flagrantă să joace unul în faţă celuilalt, ceea ce este cel mai bun şi poate singurul motiv pentru a rezerva un bilet".

Daniel D'Addario de la Variety a scris: "Spectacolul în sine este oarecum pierdut în timp. Dar chimia dintre Parker şi Broderick, perfecţionată în mod expert, îl face să pară atemporal".

Sarah Jessica Parker a câştigat două premii Emmy pentru interpretarea personajului Carrie Bradshaw din "Sex and the City", rol pe care l-a repetat de atunci în serialul spin-off "And Just Like That".

Ea a jucat, de asemenea, în filme precum "Hocus Pocus", "Failure to Launch" şi "I Don't Know How She Does It".

Matthew Broderick, care a jucat cel mai recent pe West End în 2019 în "Starry Messenger", a deţinut roluri în producţii precum "Inspector Gadget", "The Cable Guy" şi "Ferris Bueller's Day Off". El a câştigat două premii Tony pentru rolurile din "Brighton Beach Memoirs" şi "How to Succeed in Business Without Really Trying".

John Benjamin Hickey, cel care a regizat noua adaptare a "Plaza Suite" pe Broadway, va regiza şi producţia de pe West End.

"Plaza Suite" se va juca la Savoy Theatre din 15 ianuarie până la 31 martie 2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oribila figura! Te sperie.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768