REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Sarah Prodan, rănită în dragoste de fostul iubit

Sarah Prodan, rănită în dragoste de fostul iubit

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 1479

Sarah Prodan este fiica cea mică a celebrei Anamaria Prodan. Tânăra a jucat baschet de performanță în America, însă a revenit anul trecut în România pentru a fi alături de mama sa, care se afla în plin proces de divorț.

Sarah Prodan, ranita in dragoste de fostul iubit

Blondina a trecut printr-o perioadă dificilă după ce ultimul său iubit, cu care a fost o bună perioadă de timp împreună, s-a despărțit de ea pur și simplu. Acum, fiica impresarei de fotbal nu mai are încredere în bărbați și refuză orice tânăr care îi dă târcoale.

Sarah Prodan, dezamăgită din dragoste

Sarah Prodan este copia fidelă a mamei sale, Anamaria Prodan.

Tânăra se simte bine în fața luminilor reflectoarelor, fiind mereu alături de impresară la evenimente și prezentări de modă. Blondina frecventează cluburile de fiță ale capitalei și a ajuns deja în atenția bărbaților după ce a declarat că nu mai este într-o relație.

Sarah Prodana fost abordată până și de Lino Golden, însă, mai nou, Alex Delea îi face avansuri frumoasei blondine, dar fără rezultat. Tânăra nu mai are încredere în bărbați și refuză totul pe bandă rulantă, de când a suferit din dragoste în fosta relație.

Sarah Prodan a fost într-o relație de lungă durată și totul părea că funcționează foarte bine, însă tânărul cu care a împărțit aceeași iubire a părăsit-o, blondina confruntându-se cu o perioadă foarte dificilă și grea.

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Prodan, pentru click.ro.

Sarah Prodan, dezvăluiri sincere despre divorțul mamei sale

Divorțul dintre Anamaria Proda și Laurențiu Reghecampf nu a afectat-o doar pe impresară, ci pe întreaga familie. Sarah Prodan a mărturisit că în momentul în care s-a produs ruptura, fostul partener al mamei sale a fost șters cu totul din viața familiei Prodan. Tânăra își dorește ca mama sa să fie fericită, fiind cel mai important lucru, iar familia să fie unită.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit", i-a mărturisit Sarah Prodan lui Adiță Voicu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303