REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
14.1° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Șase constănțeni cu cagule pe față s-au dat drept polițiști și au bătut cu bestialitate trei tineri

Șase constănțeni cu cagule pe față s-au dat drept polițiști și au bătut cu bestialitate trei tineri

Virgil STOIAN 21 aprilie 2023 | 00:00 4924

Șase bărbați, care potrivit informațiilor noastre ar fi din Constanța, s-au dat drept polițiști și au agresat trei tineri în pădure, între Băile Herculane și Baia de Aramă. Victimele au fost bătute, apoi legate de mâini și de picioare, în timp ce polițiștii falși au plecat cu telefoanele acestora și cheia de la mașină.

sase constanteni cu cagule pe fata s-au dat drept politisti si au batut cu bestialitate trei tineri

Cu cagule pe față și echipați cu semnale luminoase pe mașini precum cele ale Poliției, cei șase indivizi ar fi blocat într-o pădure între Băile Ferculane și Baia de Aramă un autoturism în care se aflau trei tineri din Mehedinți. Imediat după, au început să îi lovească și să-i amenințe. Un trecător i-a găsit pe cei trei și a alertat autoritățile. La casele indivizilor, în urma perchezițiilor făcute, oamenii legii au găsit mai multe sume de bani: 4.933 de lei, 1.375 de euro și 610 lire sterline.

De asemenea, au fost identificate obiectele cu care suspecții ar fi păcălit oamenii. Au fost ridicate insigne cu inscripţia „Special Police”, o pereche de cătuşe şi mai multe perechi de mănuşi din latex. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați judecătorilor cu propunerea administrării unei măsuri prevenite, ceea ce s-a și dispus. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie și lipsire de libertate.

La data de 16 iunie, „polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Mehedinți, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au pus în aplicare un mandat de percheziție, la persoane bănuite de uzurpare de calități oficiale și furt calificat,” a anunțat Poliția Română.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o făcătură a sistemului!! Împotriva posibilității de a ne organiza singuri conform drepturilor europene!!!
2
6
Județul Mehedinți nu este in Apuseni...Cu cine plmea ai făcut geografia?...Cu femeia de serviciu?
11
1
Politia exact zero...polițistul bara bara cu interlopul,proxenetul și pestele
10
3
Asa se intampla cand legea si justitia apara infractionalitatea si denigreaza organele de ordine. Cand legea ingradeste dreptul politistului, cand ii blochezi orice actiune, cand il supui presiunii politice, cand ii blochezi orice aparare juridica, cand ii interzici orice drept de interventie, cand il salarizezi imoral, cand….cand, asa se intampla. As vrea sa vad ce se intampla daca era talharit un senator, deputat, ministru! Politicul distruge ordinea, justitia apara infractionalitatea si media promoveaza incultura si mediocritatea. Nu mai am asteptari decat de la Dumnezeu!
14
2
Pentru Curios, cât de puțin ar fi avut, măcar au găsit ceva în Apuseni că în Constanța e prea sărăcie.
7
1
Cei trei tineri care au fost jefuiți, câti bani aveau în buzunare?
5
1
Pai asa face si politia
4
8
romania - raiul infractorilor; politia, justitia si parlamentul care face legile ii ajuta si protejeaza pe infractori si este greu de inteles de ce; multi spun ca sunt corupti si spagari si este greu de gasit alta explicatie
21
1

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817