REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Şase poliţişti şi un preot, ucişi într-un atac armat, în Rusia. Video

Şase poliţişti şi un preot, ucişi într-un atac armat, în Rusia. Video

A.F. 23 iunie 2024 | 20:28 935

Doi ofițeri de poliție au fost uciși, iar un altul a fost rănit, după bombardarea unei sinagogi, a unei biserici din Daghestan (Rusia), dar și asupra unui post de poliție, a informat duminică serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne din Daghestan pe canalul Telegram.

sase politisti si un preot, ucisi intr-un atac armat, in Rusia. Video

"Potrivit informațiilor de la unitatea de serviciu a Ministerului Afacerilor Interne din Daghestan, în jurul orei 18:00, în Derbent, persoane necunoscute au tras într-o sinagogă și într-o biserică cu arme automate. Potrivit informațiilor preliminare, un ofițer de poliție a fost ucis și unul a fost rănit", se arată în raport.

În cele din urmă doi ofițeri de poliție au fost uciși, iar șase persoane au fost rănite în urma atacurilor.

Suspecții au fugit într-un Volkswagen Polo alb, circumstanțele și informațiile despre ofițerii de poliție morți și răniți sunt în curs de clarificare, notează sursa citată.

Update:

Un preot al Bisericii Ortodoxe Ruse și ofițeri de poliție au fost uciși în urma unor atacuri asupra a două biserici ortodoxe, a unei sinagogi și a unui post de poliție rutieră din Derbent și Mahacikala, a anunţat Comitetul Național Antiterorism al Federației Ruse, citează stiripesurse.ro.

"În această seară, în orașele Derbent și Mahacikala, au fost comise atacuri armate asupra a două biserici ortodoxe, a unei sinagogi și a unui post de poliție rutieră. În urma atacurilor teroriste, potrivit datelor preliminare, un preot al Bisericii Ortodoxe Ruse și câţiva polițiști au fost uciși" - se afirmă în comunicat, informează Rador Radio România. Comitetul a clarificat că organele de ordine iau toate măsurile necesare pentru a-i găsi și a-i reține pe infractori.

Update 2:

Şase poliţişti şi un preot ortodox au fost ucişi, iar alţi 12 poliţişti au fost răniţi în atacurile comise duminică de bărbaţi necunoscuţi asupra a două biserici ortodoxe, a unei sinagogi şi a unui post al poliţiei rutiere în oraşele Derbent şi Mahacikala din Daghestan, republică majoritar musulmană din Caucazul rus, transmit Reuters şi EFE, citând Ministerul de interne regional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016