REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

SC Confort Urban SRL continuă să reabiliteze străzile din Constanța

SC Confort Urban SRL continuă să reabiliteze străzile din Constanța

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:08 604

Conform graficului de lucru din această săptămână, angajații SC Confort Urban SRL continuă să reabiliteze trotuarele pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

Concomitent, se asfaltează strada Micșunelelor, între strada Mugurului și sediul Secției Nr. 5 de Poliție iar pe strada Mihai Viteazul, între strada Traian și strada Ferdinand, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare.

De asemenea, echipele administratorului drumului public intervin pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella, Dumitru Kiriac, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.

Se amenajează noi parcări pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

Tot în această săptămână, se trasează marcajele rutiere în zona trecerilor de pietoni și se dezafectează cablurile neetichetate pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
observam ca nu se respecta acelasi standard de lucrari in toate cartierele supuse acestui program, nu suntem cu totii egali Domnule Primar ??? Ati trimis specialistii dvs sa vedeti cum s-a facut asfaltarea si pregatirea strazilor pentru asfaltare in cartierul Baba -Novac ???
1
0
Confort Urban isi bate joc de cetateni, au instituit sens unic pe niste stradute din Coiciu, obligand locatarii sa ocoleasca jumatate de cartier ca sa plece unde au treaba, sau sa se intoaca acasa. E jale dimineata sa iesi in Dezrobirii. Oare au o intelegere cu benzinarii, sa ne faca sa consumam mai mult carburant si sa nu ne alegem cu mai nimic din salariu?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016