REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Scade INCIDENȚA cazurilor de COVID, în Constanța

Scade INCIDENȚA cazurilor de COVID, în Constanța

Replica API 13 decembrie 2020 | 00:01 7721

Incidența cazurilor de coronavirus la mia de locuitori, pe municipiul Constanța, a început să scadă. În prezent, rata de infectare la nivelul orașului a ajuns la 10,13.

În ceea ce privește incidența pe județ, aceasta este de 6,76.

Potrivit datelor oferite de DSP, în ultimele 24 de ore, la Constanța, au fost înregistrate 437 de noi infectări cu virusul Sars-Cov-2.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De vina este PSD-ul
3
0
Arezolvatchitaccumasa
1
0
Dati drumul la restaurante si magazine terminati cu prostiile
5
5
Mwe la machedoni si tigani! Astia sunt adevarata boala.
5
7
Scade din condei !Nu testezi,normal ca apar mai putin bolnavi in statistici! Cine mai are incredere in ce spun Iohannis,Arafat sau cei din guvern ?
7
3
Scade pe dracu. Cati asimptomatici raspandesc linistiti virusul nu stie nimeni si este obligatoriu sa nu stie nomeni,ca asa vor niste idioti de la conducere. Cine mai este dobitoc sa ia in seama cifrele oficiale? Ia priviti la cati mor zilnic la ATI-urile plkine ochi,plus ca sigur sunt zone in tara unde se moare de Covid fara sa se mai stie,unde nu sunt nici medici,nici cum sa ajunga cineva sa ajute comunitatile. Gata cu vrajelile ,imortanta este sa stim ca trebuie sa avem grija fiecare de noi,sa nu ne bazam pe ajutorul nimanui,pentru ca real nici nu ne ajuta nimeni decat cu pulane si amenzi.
12
2
Titlul articolului total neinspirat! Ce scade? In staticile oficiale constanta a raportat 2667 de cazuri in perioada 7-12 decembrie. In 12 dec din putin peste 800 de teste facute la Ct - 537 au fost pozitive deci pozitivare mai mare de 50 la suta. Rata de infectare in mun ct este de peste 10 la mie adica cea mai mare din tara. Daca scade ceva din pacate scade nr de persoane!!!
7
1
Scade pe naiba ! Nu toata lumea respecta regulile ! Sa se verifice in autobuze ,cata lume respecta regulile !? Ex: 102 N ,102 P.
13
2
A inceput sa scada doar pt ca nu se mai fac teste la stat si pt ca s-au scos mizeriile alea de teste de 50ron din farmacii, care dadeau fals pozitiv. In rest nicio treaba. Carantina e doar o sugestie, pe strazi este full. Vezi mentalitatea comentariului de la 19:29 - Lumea se duce unde vrea ea - ca sa intelegi de ce Constanta o sa fie in carantina asta pur teoretica pana la vara.
13
2
am spus inainte de prelungire ca se va continua cu carantina in CT ... o mai spun inca o data cel putin pana in 1 ianuarie 2021 carantina ... cel putin ... desi e carantina anumite personaje de etnie ... circula non stop ... "geana" peste tot ... ATENTIE MARE CA VIN VREMURI GRELE ...
24
4
Bai , nu mai manipulati ca penelistii, facem cele mai putine teste din Europa, si e normal ca si nr. infectarilor e mai mic. Cu peneleu si usereul vostru am ajuns din nou saracii Europei. Deficitul, datoria publica, imprumuturile fara numar va duce Romania in 4 ani cu astia la situatia Greciei. Peneleu a avut noroc ca a preluat o datorie publica de 35%, acum e 46%.
17
18
Nu te mai vantura bai boule ca ajungem la cimitir. Vantur-a-te-ai pe alee
8
11
nu sacade infectia cu CV -19 in rindul Constantenilor. a scazut br. de teste cere se fac de regula celor care vin la spital SI INGAJATILOR DIN SISTEMUL DE SANATATE. ESTE O MARE MIZERIE CARE A SCAPAT DE SUB CONTOL .
14
6
Cine te crezi tu ca sa judeci cum se vantura lumea.Esti tampit sau ai baut ceva?Lumea se duce unde vrea ea,sunt probleme personale ale fiecaruia.Din cauza unor cretini ca tine se ajunge la restrictii ale libertatilor individuale.Sunt persoane singure care si au pierdut rude sau partenerii de viata si care au nevoie ,da , sa iasa pur si simplu din casa imbecilule,pt .ca altfel inchis in casa sau apartament ar lua o razna.Cine mortii mati esti tu sa judeci?
20
20
Scade pe dracu
20
3
scade incidenta,creste coruptia
19
1
toi @ 13:49, sa ne mananci un coi.
3
11
IVERMECTINA, cititi ce poate si ce face, satoshi omura inventatorul acesteia a primit premiul nobel !!! ascultati si alte opinii !!!
5
16
e statistica cu cele 4 zile de sarbatoare,in zilele de ltcru s a recuperat.Aici, se vanrura toata lumea cu treaba sau fara.Nu se poate vorbi cu un cunoscut fara masca ,si nici la telefon,Oamenii saraci sunt ignorati si lasati sa poarte tot felul de masti.Se fac o gramada de activitati care nu sunt absolut necesare..E pe descurcareala!
20
7
ba "anghetatule",pune mina si invara romaneste.....hai sictir!
6
10
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
22
37
In sfarsit..poate nu se va mai prelungi mascarada asta de "carantina". Poate se trezesc la realitate si nenorocitii astia.
36
23
Cum sa scada ba cand este 10,13?!!! scade in judet , nu mai sunt bolnavi la Ciocarlia Ceamurlia si Chirnogeni dar in oras e jalee! Morga e plina, decedatii se varsa pe asfalt si de acolo sunt luati de rude, in oras nu e urma de politisti, masurile de carantina sunt pe hartie, suntem mult mair au decat Bucurestiul care are juma de milion inghesuiala in metrou
51
13

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620