REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

SCANDAL cu IZ AMOROS, în PARCARE la VIVO, la ÎNCEPUT de AN!

SCANDAL cu IZ AMOROS, în PARCARE la VIVO, la ÎNCEPUT de AN!

Replica API 12 ianuarie 2022 | 00:31 25658

Doi bărbați s-au luat la harță în parcarea centrului comercial Vivo. Evenimentul a avut loc pe data de 5 ianuarie 2022, când Răzvan Cătălin B., fiind în divorț, s-a întâlnit cu soția, care era însoțită de un alt bărbat. Lucrurile au degenerat, iar cei doi și-au împărțit pumni. La fața locului au ajuns polițiștii Secției 2 Poliție, în cauză efectuându-se cercetări.

Răzvan Cătălin B. s-a despărțit de soția sa în urmă cu aproape de 3 luni, cei doi fiind în proces de divorț. Împreună au un copil în vârstă de un an. În data de 5 ianuarie, Răzvan a spus că se afla în parcarea centrului comercial Vivo, întrucât lucrează ca și curier la Glovo. Atunci a observat mașina soției sale și, cum el spune că încerca să-și vadă de ceva timp copilul și nu reușea, a mers la vehicul. A bătut în geam, femeia nu l-a băgat în seamă, ulterior lăsând în jos geamul. Răzvan a spus că vrea să vadă copilul, care era pe bancheta din spate. I-a deschis ușa, iar acesta a intrat pentru a-și săruta copilul. Atunci a văzut că pe locul din dreapta față se afla un alt bărbat. El a întrebat-o pe soție cine e, ea spunându-i că e un client.

De aici a izbucnit un conflict, cei doi bărbați luându-se la harță. Au coborât din mașină și au început să se lovească. Aici, declarațiile sunt diferite. Răzvan susține că celălalt l-a provocat și l-a tot împins, iar celălalt că a fost invers. Cert este că femeia a coborât să-i despartă, alegându-se și ea cu o lovitură în zona capului din partea fostului soț.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 2, care au declanșat cercetările, iar pe numele lui Răzvan a fost eliberat un ordin de protecție provizoriu. El a contestat în instanță acest ordin, dar contestația i-a fost respinsă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era un client da,eu nu am voie sa traiesc??? cumva trebuie sa-mi gasesc existenta...
0
0
Asa se bat barbati pentru mine dar eu il iubesc pe Pismis
0
1
Women are like toilets there is another one 100 meters down the street
3
0
ba,nu va mai caftiti ptr maimute.sint pe centura cite vreti,mai ales tuzla,costinesti citeva bunisoare!
7
0
Era cu un...client !
26
1
sa o lasi sa se duca nu merita sa-ti bati capul cu individa .
18
1
gaseti alta nu iti bate capu prea tare
23
2
barem i ai batut bine ?
16
4
Bah fraiere daca e cuurva ce iti mai baticapu boule
34
2
Treci peste si vezi-ti de viata ta!
43
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303