REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Scandal cu lovituri de cuțit în județul Constanța! Agresorul a încercat să păcălească anchetatorii

Scandal cu lovituri de cuțit în județul Constanța! Agresorul a încercat să păcălească anchetatorii

Replica API 24 august 2022 | 00:00 2324

Au băut împreună, s-au împăcat, iar s-au certat până s-a lăsat cu lovituri de cuțit. Agresorul și-a lăsat victima pe stradă și a sunat la 112, spunând că a fost tâlhărit și i s-a furat telefonul mobil. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit o cu totul altă situație, iar Răducanu Iliuţă a fost condus la audieri, reținut și apoi arestat preventiv la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

foto: ziaruldebacau.ro

Totul s-a petrecut în localitatea Viroaga din județul Constanța, în noaptea de 14 spre 15 august. Răducanu Iliuţă a consumat băuturi alcoolice cu un amic, la un birt din localitate și, la un moment dat, s-au luat la harță. S-au împăcat și au continuat să bea. Cum celălalt locuia mai departe, după ce au plecat de la cârciumă, Răducanu Iliuţă i-a propus să se oprească și la domiciliul său, unde să continue ”băuta”. Zis și făcut, însă Iliuță și-a adus aminte de cearta de la cârciumă, că a fost și înjurat, astfel că un nou conflict a izbucnit. A pus mâna pe un cuțit, iar când adversarul său a dat să plece din casă, Iliuță l-a înjunghiat în spate. Victima a reușit totuși să plece, însă a leșinat pe stradă.

În jurul orei 5.00 dimineața, Răducanu Iliuţă a sunat la 112, precizând că a fost lovit cu o piatră în zona capului și i s-a furat telefonul mobil. Ajunși la fața locului, oamenii legii aveau să găsească o cu totul altă situație. Iliuță prezenta o rană la nivelul capului, e adevărat, însă telefonul mobil a fost găsit în curtea sa. În plus, pe stradă a fost depistat un bărbat cu o plagă înjunghiată la nivelul spatelui. A fost chemată ambulanța, persoana vătămată fiind transportată la spital. Cadrele medicale au stabilit că viața i-a fost pusă în pericol, victima având nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale în vederea vindecării.

Chiar dacă agresorul nu recunoștea fapta, oamenii legii au găsit în bucătărie cuțitul. Răducanu Iliuță a fost condus la audieri, ulterior reținut și propus spre arestare.

Magistrații Tribunalului Constanța au emis pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Victima a recunoscut că l-a lovit cu Iliuță cu piatra în zona capului, însă de frică să nu-l înjunghie cu cuțitul și a doua oară. Aceasta a mai precizat că a reușit să plece, așa, cu rană, dorind să ajungă acasă, însă nu mai știe ce s-a întâmplat, pentru că a leșinat.

Cercetările continuă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru tentativă de omor.

Liliana BELCIUG

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513