REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Scandal cu pietre și geamuri sparte la AUR

Scandal cu pietre și geamuri sparte la AUR

Replica API 13 februarie 2022 | 20:08 2286

Partidul AUR, condus de George Simion și Claudiu Târziu, a primit o nouă lovitură, acolo unde se așteptau mai puțin.

Sediul AUR din localitatea Bocşa a fost atacat duminică, cu pietre, cu puțin timp înainte ca co-președintele George Simion să-și facă apariția în oraș. Mai multe persoane neidentificate au aruncat pietre și au spart geamurile imobilului. De asemenea, mai multe bucăți de tencuială s-au desprins și au căzut.

Membrii de partid care se aflau în clădire au apelat de urgență la numărul 112 și au solicitat intervenția unei patrule de poliție. Polițiștii au ajuns la fața locului și fac verificări.

Deputatul George Simion este așteptat la Borșa, într-o vizită, el având programată o întâlnire cu simpatizanții din zonă. De aici, George Simion urmează să ajungă în mai multe orașe din județul Caraș-Severin, respectiv Reșița și Caransebeș.

Este a doua oară când sediul AUR din localitatea Borșa a fost vandalizat, prima dată întâmplându-se în timpul alegerilor locale din 2020.

George Simion, agresiv cu ministrul Energiei

De curând, George Simion a fost protagonistul unui episod neplăcut în Parlamentul României, în urma căruia s-a ales cu o plângere penală. La începutul săptămânii, George Simion l-a bruscat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în plen, la dezbaterea moțiunii simple împotriva acestuia.

George Simion mers la tribună, unde Virgil Popescu susținea un discurs și l-a apucat de gât, apropiindu-și figura de fața acestuia. În timp ce îl ținea în strânsoare, el îi repeta obsedant: „ești un hoț”. În replică, Virgil Popescu i-a spus „ești un prost”.

Ieșirea agresivă a copreședintelui AUR a avut loc în contextul unui schimb de replici dintre cei doi. Virgil Popescu l-a acuzat voalat, pe George SImion, că răspunde ordinelor venite de la Moscova, de la Vladimir Putin.

„Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, a spus Virgil Popescu, iritat de strigătele lui Simion din sală, care-i repeta că este „un hoț”, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erau necunoscuti cu carnet de partid la pnl care se duc rau la vale
1
3
nu ii credeti pe hauristi ,astia si-au atacat singuri sediul ca sa para martiri .mai stiti ceva de ala care l-a facut cu cerneala pe seful de galerie ? O regie ieftina pentru pensionari .
5
1
Toti din AUR sunt catolici sau se inchina la arhitectul universului. Astia din AUR mint ca sunt ortodocsi, doar pentru a fraieri oamenii si a mai castiga un procent, doua, iar asta ne face sa spunem un mare NU AUR!
10
1
After speaking with George Simion in 2019 I quickly realized he is bat shit crazy
11
1
s-a intamplat datorita lingailor si a tradatorilor
2
4
Hotarati-va si voi daca e vorba de Bocsa sau Borsa !Ca sunt localitati diferite, situate la mare distanta una de alta!
7
0
Si eu as fi facut la fel daca era AUR-ul meu, as fi regizat chestiile astea ca sa fiu zilnic in atentia tuturor pana in 2024 si sa mai atrag naivi in plasa mea. Si voi ati fi facut la fel. De vina sunteti voi astia care puneti botul la circul lor, nu sunt ei ca o fac.
13
1
Pe cat faceti pariu ca tot cei din AUR au inscenat totul iar? Normal ca ei au facut-o, ca sa mai pacaleasca niste naivi. Acum George Simion va flutura subiectul asta in fata naivilor. Ma mir ca nu ii minte ca au venit americanii, s-au dat jos din Strykere si au aruncat cu corcoduse si cu pietre in chirpicii celor din AUR. Deci, de ce ar fi facut-o altcineva, din afara AUR doar ca sa-i ajute si sa-i ridice? Cum dispar o zi de la tv, trebuie sa apara cumva la loc, ba o cerneala, ba o impingere, ba o aruncatura de bat, de piatra, de pisu! Moarte rusilor si rusofililor! Amin!
22
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303