REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Scandal cu pistoale la vila interlopului Argintaru, pentru o mireasă fugită de acasă

Scandal cu pistoale la vila interlopului Argintaru, pentru o mireasă fugită de acasă

Virgil STOIAN 25 septembrie 2023 | 12:30 1264

„Pistolarii” de la vila interlopului buzoian Ion Mantu, zis „Argintaru”, au fost capturați după patru zile de căutări și plasați sub control judiciar.

Scandal cu pistoale la vila interlopului Argintaru, pentru o mireasa fugita de acasa

Scandalul a pornit după ce fiica minoră a interlopului Ion Argintaru a fugit de la domiciliul soțului ei pentru a reveni în casa părintească, conform Adevărul.

Ginerele lui Argintaru, Luis Fernando (17 ani), și-a luat fratele Raul Ronaldinio (27 de ani) și au pornit marțea trecută să o recupereze pe fată dar și să ceară socoteală.

La casa părintească a fetei a pornit un scandal în toată regula și mirele părăsit, ajutat de fratele lui, au tras cu pistoale cu bile spre locuința lui Argintaru.

Când au realizat că vor fi căutați de poliție pentru a fi reținuți, cei doi frați au fugit și au reușit să stea ascunși timp de patru zile.

Fernando și Ronaldinio au fost prinși, sâmbătă, după ce s-au întors la domiciliu. Conform unor surse, ei ar fi revenit acasă pentru a sta în fața staborului la judecata țigănească.
Poliția a intervenit cu mascații

IPJ Buzău a transmis că trei bărbați au fost reținuți în acest caz și sunt cercetați sub control judiciar în urma conflictului între cele două familii.

„În continuarea cercetărilor privind conflictul intrafamilial produs în municipiul Buzău, în care s-a făcut uz de armă, poliţiştii au depistat principalii bănuiţi, doi tineri în vârstă de 17 şi 27 de ani. În urma materialului probator administrat, pe bază de ordonanţă, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Faţă de cei doi tineri, procurorul a dispus continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar. De asemenea, în urma materialului probator administrat, cercetările au fost extinse şi cu privire la un buzoian, în vârstă de 38 de ani, şi faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar. Niciuna dintre cele trei persoane nu figurează ca deţinători legali de arme", a transmis IPJ Buzău.

"La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona unui imobil din municipiul Buzău s-ar fi auzit focuri de armă. Imediat după sesizare, s-a deplasat la faţa locului o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, de investigaţii, de ordine publică şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Din primele investigaţii a reieşit că este vorba de un conflict intrafamilial, context în care s-ar fi utilizat o armă, cel mai probabil din categoria celor neletale, fără a rezulta rănirea vreunei persoane", informează IPJ Buzău, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436