REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Scandal! Dana Budeanu îl umilește pe juratul de la „Bravo, ai stil!“, Maurice Munteanu

Scandal! Dana Budeanu îl umilește pe juratul de la „Bravo, ai stil!“, Maurice Munteanu

A.F. 11 mai 2023 | 00:00 3737

Mare scandal între cei mai cunoscuți stiliști din România, Dana Budeanu și Marius „Maurice" Munteanu. Juratul de la „Bravo, ai stil!" a ajuns să fie ridiculizat de vloggeriță.

Scandal! Dana Budeanu il umileste pe juratul de la „Bravo, ai stil!“, Maurice MunteanuDana Budeanu, Marius „Maurice" Munteanu

Maurice Munteanu este etichetat de către Dana Budeanu drept „feșănist pitic cu capul mare”. Iată postarea stilistei, postată în social media:

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic!”, i-a scris Dana Budeanu.

Budeanu susține că Maurice Munteanu a apelat la noua metodă de slăbire

Budeanu susține că Maurice Munteanu a apelat la noua metodă de slăbire, utilizarea medicamentului Ozempic. Soluția injectabilă reduce cantitatea de zahăr din sânge și favorizează scăderea rapidă și consistentă în greutate. Potrivit presei de cancan din străinătate, mai multe vedete internaționale ar fi apelat la injecțiile cu Ozempic pentru a reduce kilogramele, inclusiv reprezentatele familiei Kardashian, anunță romaniatv.net.

Fanii lui Maurice Munteanu, respectiv cei care nu o tolerează pe Dana Budeanu, susțin că stilista l-a atacat pe editorul de la Elle din ciudă, pentru că nu a fost invitată la Kanal D să facă parte din juriul „Bravo, ai stil!”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
una care are impresia ca de la nivelul de croitoreasa stie de toate
4
0
nu stiu ce olimpista este tipa. prea ii acordati atentie.
4
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> paply.org/kiska
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768