REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scandal de proporții în Sector 5 cu Diana Șoșoacă. „ Am fost bătută de jandarmi m-au lovit în cap”

Scandal de proporții în Sector 5 cu Diana Șoșoacă. „ Am fost bătută de jandarmi m-au lovit în cap”

Mariana MURAT 12 iunie 2024 | 14:35 6716

Diana Iovanovici Șoșoacă face revoltă în București după ce mai multe camioane pline cu voturi ale Sectorului 5 au fost transportate într-o unitate ce aparține sectorului trei. Mai mult decât atât scandalul a degenerat în momentul în care Șoșoacă acuză mai mulți cetățeni responsabili de transportarea voturilor că nu ar fi avut discernământ, uniformă sau chiar ecuson. 

Scandal de proportii in Sector 5 cu Diana sosoaca. „ Am fost batuta de jandarmi m-au lovit in cap”

 

Să aibă uniformă și să aibă ecuson, în momentul în care sacii se descarcă trebuie completat un proces verbal de predare primire. Omul care predă și își asumă în conformitate cu legea penală și omul care primește și își asumă în conformitate cu legea penală. Jandarmii au obligația să apere pentru că ei trebuie să apere valorile democratice nu să stea să păzească hoții. Aici nu se știe câți saci sunt, nu se știe cine i-a predat, habar nu ai !Alea toate trebuie numărate, sunt la grămadă atât voturi numărate și necontestate vezi doamne, nu există loc unde să nu fi contestat deci este o minciună, precum și voturi anulate și voturi nule, deci sunt voturi laolaltă are trebuiesc duse și distruse de ei. Ăștia sunt niște nei ca nimeni, care nu au fost legitimați, n-au ecuson, nu știm ale cui sunt.”

Video 1:

Luis Lazarus a fost și el prezent la protestul lui Șoșoacă din Sectorul 5 explicând de fapt de unde a degenerat protestul.

Hai să facem o recapitulare pentru ce care sunt nedumeriți despre cea ce se întâmplă aici, avem de a face cu cu două camioane care unul dintre ele a fost plin de voturi și a fost descărcat de cetățeni care nu aveau ecusoane nu s-a prezentat nimeni care să explice de ce se află acest camion cu voturi de la Sectorul 5 într-o locație din Sector 3. Au fost descoperite două TIR-uri în Sectorul 3 în spatele restaurantului Alba care erau pline cu voturi, unul dintre ele are o foaie de parcurs pe care scrie că sunt buletine de vot de la sectorul cinci dar nu explică ce trebuie să facă cu ele. Am sunat eu la parchet mi-au spus că nu fac sesizări telefonice doar scris.”, a transmis Luis Lazarus.

UPDATE:

 După descărcarea primului camion, Diana Iovanovici Șoșoacă a fost la un pas de leșin. La scurt timp, a fost chemată o ambulanță, iar medicii i-au acordat primul ajutor. După ce a fost resuscitată, Diana Șoșoacă a declarat că  în urma revoltei a fost lovită de către jandarmi. 

Am fost bătută de jandarmi, mi-au dat și în cap  eu nu mai pot să ridic mâna mai mult de atât, la un moment dat cred că mi-am pierdut cunoștința pentru că m-au lovit în cap. A venit salvarea, tensiunea era imensă.”, a declarat Șoșoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este dragi romani democrația pulanului.Adica supremația jandarmului p***t fata de un senator al statului
2
0
O femeie bolnava, jandarmii nu s-au atins d ea, desi, daca eu as fi fost in loculor, o ardeam fara sa fiu vazuta
1
3
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
1
0
ce tot o dati cu "luis lazarus " pe ghertzoi il cheama Vasile Tzutzuriga .
5
2
Apuca-te de mma.
1
2
Foarte bine!
2
2
Una peste alta minciunile si hotiile astea astea vor aduce plecari masive de tineri din tara si nu numai.Vor mintii ca nu este adevarat.Mint toti de 34 de ani in toate institutiile.Pe aia nu mai ai cum sa-i prostesti,sa ii furi sa ii minti.Nu ii poti convinge sa vina la vot .Nu ai cum sa sa ii blochezi nici sa ii opresti sa plece. Nu vor revini in Romania corupta plina de hoti si functionari publici corupti.Ati demonstrat tuturor ca nu au de ce sa mearga la vot si de ce sa mai ramana aici.Mi-e scarba si lehamite de hotii care ne conduc.
9
1
La cat de mult filmează sosoaca, cat si cei din jur, sigur ar fi înregistrat careva daca a fost lovită. dar sosoaca este o mincinoasa, o mahalagioaica.
15
12
Ea e lovita in cap de dinainte de nastere. Si mai e una si pe-aici, prin apropiere. Tot avocata.
15
10
Gura bate cu. ru. Deci, au batut o unde trebuie...
15
13
Iti da jandarmul in cap cand sesizezi infractiuni la vot.iti trag usa in nas si nu te lasa sa intri parlamentar fiindca a primit ordin pulica sa nu intre ea in sala. sanctioneaza infractiunile.La noi ciuciu. Legile sunt respectate in UE esti respectat nu iti sunt incalcate drepturile.Daca un parlamentar a fost balacarit asa dar un cetatean simplu? Au vrut ei sa o scoata dar na..nu le-a iesit .Afara urla toti si in parlament si ridica vocea toti le sunt respectate parerile, nu li se taie microfoanele ca la noi.Asta este democratia adevarata.Libertatea de exprimare,nu sa vina pulica trimis de sulica sa nu intre x in sala. In ce stat UE ati vazut sa fie dat afara parlamentar cu drepturi depline sa nu intre in sala la comanda unor jeguri care sunt in functii si se cred mai presus decat legea si incalaca legea? A urlat ea la rusi,nu se sperie.Niciun om nu ridica vocea degeaba,i-au fost lezate drepturile de parlamentar.Circul a fost provocat tot de ei.S-au facut ei de c***t afara nu ea.
22
6
ca primii mari vinovati care au facut-o celebra pe sosoaca sunt parlamentarii care i-au permis circul din parlament fara sa o dea imediat afara cum este normal in pe nu cred va putea face circul de la noi occidentalii au un respect mult mai mare ptr disciplina si buna purtare decat noi
25
16
Jegurile de la pcr au furat de au rupt nu are cum sa iasa pcr cu 48%
25
6
Sa nu va mai aud pe unul ca a pierdut x sau y alegerile.Va meritati soarta.Cat de tut sa fi cand ti se semnaleaza cu probe infractiunile comise? lasi, nu aveti salarii conditii de munaca.Romanii c***e cu doua fete.Ma pis pe curvele cu doua fete fara coloana vertebrala .De asta se fura ma.De asta nici nu o sa mai suflati ca isi trimit sugatorii de p**i sa bata populatia,nu sa o apere.democratiia p**i.o sa va suflati toti in p**a si aia cand ii vor da afara ca nu au bani la buget sa ii tina si voi ca nu aveti salarii.sa va f**a cainii de lasi afara nu sunt asa sunt pe strazi.Pupincuristi labagii.maine poate o bate pa ma-ta nevasta-ta,fii-ta tot asa reactionati? asta este comportament intr-o tara civilizata a jandarmeriei.mai mult de jumatate din asti din jandarmerie sunt fara nicun Dumnezeu astia isi bat nevestele,sunt divortati au comportamente deviante.Bestii cu cipe de om.Este inadmisibil.Intr-o tara democrata nu bati ma femei. Ai coaie ? Maine daca e revolutie fug toti ca sobolanii.
23
12
O masa compacta de rahat.
25
8
Citesc si ma minunez . Ca sa comentezi in halu asta , ai interese , prietenii cu actuala coalitie , ori este p***t crescut . Nu ai cum sa jignesti in halu asta o femeie , femeie care este senator al Romaniei . Faptu ca atrage atentia la o posibila infractiune , infractiune savarsita in complicitate cu autoritatile statului , este facuta cu ou si cu otet
22
26
aiurea,oricumerai batuta in cap dinainte deci ..
24
19
mai vocala ca ceilalti escroci si cu stomacul mai tare vestea buna e ca termoficare anunta pe site ca s-a dat drumul la apa calda la o parte din pturi lista pe site probabil mai dureaza putin ridicarea temperaturii
14
10
Ca sa te loveasca in cap, trebuie ca mai intai sa ai cap.
29
18
Cone a facut greseala sa cheme ambulanța?
25
14
comasatii au furat de au rupt si au inrosit harta .
27
4
care ii dau atentie si o promoveaza unele tvuri ahtiate dupa rating unele ziare etc au ajutat-o si impins-o in pe
19
14
vaca nebuna!
35
22
băi frt, pe unde e asta e si circ, altfel chiar nu stie sa se comporte ?
34
14

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510