REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Scandal de proporții la Saga: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

A.F. 8 iulie 2024 | 00:00 252

Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și îl are în centru pe artistul Hardwell. Acesta îi acuză pe organizatori că nu i-au plătit prestația, iar echipamentul pus la dispoziție este unul de calitate inferioară. În replică, organizatorii Saga Festival arată faptul că alți artiști au performat fără probleme, iar dacă Hardwell și-ar fi enunțat pretențiile i le-ar fi rezolvat în cel mai scurt timp.

Scandal de proportii la Saga: Hardwell acuza ca a fost tepuit de organizatori

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. Nu funcționează nimic.

Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta”, le-a spus Hardwell fanilor care abia așteptau să-i vadă spectacolul.

Scandal de proportii la Saga: Hardwell acuza ca a fost tepuit de organizatori

Răspunsul organizatorilor SAGA

Organizatorii SAGA susțin că alți artiști au performat pe scenele festivalului cu aceeași aparatură.

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți.

Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată.

Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine.”, arată organizatorii SAGA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166