REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Scandal! Diana Șoșoacă a jignit un revoluționar: „Bravo mie, că am tupeu!“ Video

Scandal! Diana Șoșoacă a jignit un revoluționar: „Bravo mie, că am tupeu!“ Video

A.F. 11 februarie 2024 | 18:23 3547

Diana Șoșoacă s-a dus la Brăila și nu a mai avut parte de o primire cu fanfară și covorul roșu, ci dimpotrivă! Un localnic care a participat la Revoluție i-a spus senatoarei să plece din orașul său și să nu uite că rușii i-au ucis pe români.

Scandal! Diana sosoaca a jignit un revolutionar: „Bravo mie, ca am tupeu!“ VideoDiana Șoșoacă

Șoșoacă s-a lăudat cu vizitele sale la Ambasada Rusiei și a anunțat că obiectivul ei este să-i aducă pe ruși. Totodată, ea i-a cerut brăileanului să părăsească orașul și l-a trimis la „reanimare”.

„Diana Șoșoacă: Rușii au câștigat războiul!

Brăilean: Eu nu m-am luptat la Revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici, în Brăila! Ai înțeles? Te duci frumos și pleci din Brăila!

Diana Șoșoacă: Nu plec eu, mă! Pleci tu! Și la ce ți-a folosit (că ai luptat la Revoluție, n.r.)?

Brăilean: Ai înțeles?

Diana Șoșoacă: Tu pleci! Pesedistule!

Brăilean: Ce cauți la Ambasada Rusiei?

Diana Șoșoacă: E treaba mea, mă! Bravo, mie, că m-am dus!

Brăilean: Bunicii noștri au murit, i-au omorât rușii și vii tu aici ca să ne aduci iar rușii?!

Diana Șoșoacă: Bravo, mie, că eu am tupeu, tu nu ai tupeu!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi, pe care îl puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici pishat sa faca gargara nu merita creatura asta scarboasa! Un butoi de grasime imputita care culmea are si sustinatori, da-le-as mooie tuturor!
1
0
Deobicei politicieni fac promisiuni mincinoase inainte de alegeri deci avetzi grije ce votatzi pentru ca Shoshoaca a declarat mereu ca ea este de partea lui Putin deci daca se gasesc destui idiotzi sa o voteze asta v-a declara dupa alegeri ca ea a spus cu mult inainte de alegeri ca este de partea Rushilor si contra Uniuni Europene si NATO deci vointza romanilor este afara din NATO si U.E. si alipirea de Rusia si cei batrani shtiu din perioda comunismulzi ce insramna sa fii aliatul Rusiei,aliatul Rusiei inseamna executarea cu sfintzenie a ordinelor primite de romani de la rushi pentru ca altfel se supara prietenul Rus si vine cu tancurile in Romania ca sa numai spun ca transilvania le va fi data de Rushi Ungurilor pentru ca ei au fost de partea lor in razboiul cu Ucraina pecand romani au ajutat dushmanul rushilor.
6
1
I-au dat moldovenii la muy și au ejectat-o din orașul lor pe Didy nebunatica!
7
1
Femeia asta are o misiune! Nu a aparut din ceata, degeaba! Problema este ca are si ceva la mansarda! Macar daca ar fi frumoasa! Si urata si dusa cu pluta, saracutza! Doamne fereste sa ajunga la conducerea tarii!
11
0
Si voi vreti ca scrroafa asta sa conduca Romania si sa ne guverneze ?
13
1
Raposatul Vadim ers pistol cu apa pe langa suina. Demonstreaza inca o data cam de ce nivel e. Nivel de subsol insalubru. Uimirea e ca multa tutma o urmeaza. Oare ce o urma?
9
1
Asa se comporta o persoana cu grave probleme de comportament,mahalagism ieftin și lipsa totala de abilități de comunicare.Pacat ca a trecut Crăciunul.
15
1
Ca un asemenea personaj toxic, fara viziune politica si fara discurs are adepti in Romania sec XXI. Dacă ea este atat de redusa, va imaginati cum sunt cei din jurul ei care o susțin? La fel sunt și cei de la Aur. Daca astia vor ajunge in Parlament, migratia oamenilor va fi enorma.
15
2
fb , Bv ei, succes asta merita sa dea cu ei de.pamant,cu analfabeții care ne conduc
2
19
Io votez cu purcica agresată sexual, că ie de-a noastră, rusoaica.
10
5
jeg paukerist, mizerie userocomunista
15
6
Scroafa AFARA DIN TARA
22
5
O scroafa nesimtita,cu un limbaj mitocanesc demn de periferia Ferentariului.Mars nesimtit o,tradatoare de neam si de tara Spioana rusilor.Trebuie sa fii arestata.
24
4
Care revolutie, care revolutionari, cat se cheltuie pe asa zisi revolutionari ???
9
8
In concluzie mergeti tot inainte cu psd ul ca mult bine au facut de la revolutie pana acum.Se pare ca nu vreti schimbare lasa i pastia sa si bata joc de noi
7
11
eu cand o vad pe asta zic ca o vad pe Nikita, vedeti vreo diferenta intre Sosoaca si Nikita? eu nu vad, ar fi de poveste ca Nikita sa apara in "scenă" si sa se ia cu ea in gură, ar ieși o țigănie de zile mari. Cine are agenda lu' Sosoaca? poate i-o trimiteti pe Nikita peste ea, sa aibe un adversar pe masura ei, dupa chipul si asemanarea ei, doua scroafe
26
5
Nu sunt de acord cu atitudinea la purceaua asta dar care sunt revoluționari ,unde a fost așa zisa revoluție că oamenii cu capul pe umeri nu cred în revoluția din 89
14
17
Ce e mai grav este ca scroafa asta are mulți porci lângă ea )..si mai e mult pana la Crăciun))
34
6
Pâine și circ...
22
3
Când nu te faci remarcat prin idei și soluții, atragi atenția prin scandal. Toate temele promovate de această scroafă sunt în interesul Moscovei și în defavoarea țării noastre. Fiecare fată are dreptul să fie grasă, urâtă și mută ca o cutie de pietre, dar Soșoacă a abuzat de privilegiu.
44
2
multi r e t a r d a t i mai are tara asta de au reusit sa trimita specimenul asta in Parlamentul tarii.
42
3
Mare e gradina ta Doamne, atâta a dedus uni dintre noi după 34 de ani că dacă faci Circ e bine pentru?, votați circul și de circ veți avea parte
31
3
O p....a care alearga dupa ciolan
30
4
Cum naiba sa votezi o scroafa bolșevică, o agramata de mahala ,o .....
41
4
Sunt scursuri o plac pe doamna in cauza! Speram sa fie 1-2% nu mai multi! La fel si sustinatorii hAur! Vai mama lor!!!Nu au o fraza desteata! Nu au proiecte doar mahala! Desteapta-te romane!
43
6
Marioneta teleghidata de PSD, in actiune
18
14

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620