REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
11.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Scandal electoral! Cine vrea să o „îngroape“ în gunoi pe Anica Tufă, primarul comunei Gârliciu? Video

Scandal electoral! Cine vrea să o „îngroape“ în gunoi pe Anica Tufă, primarul comunei Gârliciu? Video

Deria ISLEAM 5 iunie 2024 | 00:00 1805

Contracandidații Anicăi Tufă, primărița de la Gârliciu, recurg la tot felul de metode în campania electorală pentru a-și denigra adversarul principal! O așa-zisă groapă de gunoi amenință sănătatea localnicilor și a mediului înconjurător. Mai mult, primarul este acuzat că a recurs la metode ilegale, pentru rezolvarea acestor situații. Întrebată ce se întâmplă de fapt în comună, Anica Tufă spune că speța este veche de 4 ani și că, de fapt, ea este cea care a igienizat zona, la vremea respectivă.

Scandal electoral! Cine vrea sa o „ingroape“ in gunoi pe Anica Tufa, primarul comunei Garliciu? VideoAnica Tufă

Un cetățean „îngrijorat“ al comunei Gârliciu susține că groapa de gunoi amenință sănătatea locatarilor și a comunei, trimițând și dovezi, câteva materiale video.

Scandal electoral! Cine vrea sa o „ingroape“ in gunoi pe Anica Tufa, primarul comunei Garliciu? Videopostare din 2020

„Groapa de gunoi din comuna Gârliciu se află într-o stare deplorabilă, reprezentând o amenințare serioasă atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru sănătatea localnicilor. Este alarmant faptul că această situație persistă în ciuda numeroaselor sesizări și avertismente făcute către administrația locală, condusă de doamna primar Tufă Anica. În mod îngrijorător, nu s-au întreprins măsuri eficiente pentru remedierea acestei situații grave. Mai mult decât atât, este de notorietate faptul că în trecut, doamna primar a recurs la metode ilegale, cum ar fi astuparea gropii de gunoi cu pământ, ceea ce a agravat doar problema și a amplificat impactul negativ asupra mediului înconjurător și a sănătății comunității noastre. Astfel, ne adresăm cu speranța că prin intermediul vostru, vom putea atrage atenția asupra acestei situații urgente și că veți sprijini demersurile noastre pentru găsirea unei soluții durabile și conforme cu legislația în vigoare”, ne-a declarat un cetățean al comunei Gârliciu, județul Constanța.

Scandal electoral! Cine vrea sa o „ingroape“ in gunoi pe Anica Tufa, primarul comunei Garliciu? Videopostarea din 2020

Există dovezi ale campaniei de strângere de deșeuri demarată de Anica Tufă în noiembrie 2020

Numai că cetățeanul cu spirit civic a uitat să menționeze că materialele video sunt vechi de... 4 ani. Consultând un articol din 2020, groapa de gunoi de care se plânge reclamantul constă, de fapt, în niște zone ale comunei pline de gunoaie, dar pentru care Anica Tufă a demarat o acțiune de strângere.

Aceasta a făcut publice în urmă cu 4 ani pozele înainte și după acțiune, terenurile rămânând, în urma campaniei din noiembrie 2020, curate. Astfel, falsele dovezi video trimise de către dușmanii primarului în funcție nu sunt decât niște filmări vechi de 4 ani, de dinainte ca Anica Tufă să demareze proiectul. 

Scandal electoral! Cine vrea sa o „ingroape“ in gunoi pe Anica Tufa, primarul comunei Garliciu? Video

Anica Tufă declară că acuzațiile sunt false, trimise de pe conturi false!

„Nu există groapă de gunoi în localitate Gârliciu și nici în împrejurimi, vă puteți deplasa să vedeți. Locuitorii care au trimis materialele sunt conturi false. Au pus și pe un grup și am întrebat de unde au luat pozele. Nu există așa ceva. Au fost mormane, munți de gunoaie când am venit la conducerea comunei. N-am pus la momentul respectiv poze cum le-am adunat cu cei de la ajutor social? În acest moment puteți veni, plimbați-vă prin comună, prin jurul ei, nu există așa ceva! Cine credeți că ar vrea să-mi facă așa ceva? Contracandidații, doar suntem în campanie! Nu vreau să presupun cine anume ar putea fi pentru că toți cei care au postat nu au numele reale, sunt conturi false! Vă rog să veniți și să vedeți!“, a declarat Anica Tufă, primarul în funcție al comunei Gârliciu, județul Constanța.

Video cu care unii candidați încearcă să o denigreze pe primăriță:

Așadar, în plină campanie electorală circulă fel și fel de informații false menite să denigreze numele candidaților. Soluția optimă ar fi ca veridicitatea fiecărui zvon să fie verificată. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
0
0
Un ziar care este la fel ca doamna primar, fals si mincinos, si cu asta am spus tot
1
0
Numai minciuni in acest articol, filmarea respectiva este de acum 2 saptamani maxim.Saptamana trecuta doamna primar (mult spus doamna) a ingropat gunoiul TOTAL ILEGAL
2
0
Fantoma asta este primar?
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515