REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
23° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

SCANDAL fără SFÂRȘIT! Stila SARAFU se ține SCAI de Viorel DONE

SCANDAL fără SFÂRȘIT! Stila SARAFU se ține SCAI de Viorel DONE

Replica API 11 martie 2021 | 12:19 9586

Scandalul Stila Sarafu – Done este departe de a ajunge la final! După ce a fost acuzat că a terorizat-o pe fosta soție a lui Viorel Done, dar și pe prietena acesteia, Alexandra Ceară, și că a pătruns, ilegal, în sediul comercial Dovi, Sarafu bagă bățul prin gard. Afaceristul a formulat, recent, plângere penală împotriva lui Viorel Done, pentru inducerea în eroare a autorităților.

Maria și Viorel Done l-au acuzat pe Stila Sarafu, în fața procurorilor, că a pătruns, ilegal, în depozitul magazinului Dovi, pe data de 31 octombrie, pentru a o forța pe Maria Done să-și retragă plângerea formulată împotriva lui, în urma scandalurilor din trafic. Sarafu nu a făcut decât să mai adauge o faptă la dosar, aceea de violare a sediului profesional. De altfel, a și fost reținut, în octombrie, însă a fost eliberat după scurt timp.

Stila Sarafu caută răzbunare și spune că Done a făcut declarații mincinoase procurorului de caz, că n-a pătruns ilegal în magazinul de pe Tomis. Mai mult, Sarafu a și filmat, la momentul respectiv, toată discuția, iar pe video se aude cum Viorel Done îl amenință pe Stila Sarafu că va ajunge la pușcărie. ”Filmarea este antidotul meu. Ei nu știau că eu filmez. Au mințit când au spus că am intrat ilegal peste ei”, a declarat, pentru Replica Stila Sarafu. Recent, acesta a formulat plângere penală pe numele lui Viorel Done, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

VIDEO:

Cum a început totul!

Totul a început la sfârșitul lunii octombrie, pe 24 octombrie, atunci când a făcut show în stradă, protagoniste fiind alte două femei, respectiv Maria Done și prietena ei, Alexandra. Stila Sarafu a postat un clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum se îndreaptă furtunos spre mașina în care se aflau cele două, aruncând în autoturism tort, dar și un lichid aflat într-o sticlă. Ulterior, Sarafu a mai făcut spectacol în trafic, urmărind-o pe Maria Done și aruncând cu ouă în autoturismul condus de către aceasta. Pe 31 octombrie, Sarafu a fost acuzat de violarea sediului comercial al afaceristului Viorel Done, fostul soț al Mariei Done.

A sărit gardul, în speranța că o va găsi pe femeie acolo și o va face să-și retragă plângerea, însă a dat peste Done, moment în care au început să se certe. Totul a fost filmat, materialele video aflându-se la dosarul cauzei.

Sarafu e acuzat de 2 fapte de hărțuire, scandal public și violarea sediului profesional.

Ce spune Maria Done!

”În ceea ce privește înregistrarea camerei de la Dovi, la sfârsitul acestei filmări se vede cum el își pregateste telefonul pentru filmare, în tot acest timp Luminita, asistent managerul societatii vede acest lucru uitându-se insistent la el. De precizat ca pe data de 12.03. urmează camera preliminară la instanță, Sarafu face tot ce poate pentru a nu se ajunge la proces! Nu m-a putut intimida pentru a-mi retrage nenumăratele plângeri, din acest motiv incearcă acum să se dea el victima in presă, ceea ce este complet fals”, spune Maria Done.

”Sarafu a formulat plângere penală împotriva lui Viorel, împotriva mea, a Alexandrei Ceara, procuror și toti politiștii care ne-au luat noua(Alexa si Maria) plângerile formulate în decursul celor 2 săptamani de teroare! Done Viorel este martor în dosar, atât! Nici nu avea cu sa aibă alta calitate, nefiind parte vătămată sau administrator in societatea Dovi Free și Dovi Import Export SRL”, a continuat Done

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sobolanul Done suge p.ua si se f.te in kur.
14
2
Marica face o felatie cum nu s a mai intalnit
1
1
Stila a frecato pe Marica si Viorel sufera.
1
1
Lu Viorel ii place in cur salamul. Sa aibe peretii fisurati
13
24
Done a fost violat la parnaie si a ramas cu sechele . Lasa Viorele ca ti gasesti alta pula si vei fi fericit
10
61
Ce sediu profesional a violat ? Dovi ?societate condamnata penal impreuna cu hotel Astoria si cei doi Viorel si Maria Done?afaceristi astia nenorociti Marika si Viorel Done au vandut numai marfa de contrabanda si droguri-etnobotanice la minori au facut evaziune,spalare de bani si au nenorocit multi oameni iar in cladirea lor Beirut au ars de vii fetele alea si ei au scapat basma curata .Acum sunt oameni de afaceri cu hotel nu niste infractori cu state vechi ?
25
0
Viorel era sef la curatenie cand era la puscarie. Spala pe jos mai ceva ca fetele. Iar Marica se cracea in libertate cu Ionut Babu si se plangea ca plateste pula
21
0
Venisem sa-i sug pula lui nea Viorel. Eram atat de disperat ca am sarit pe geam direct in carici.
113
1
Maria Done e bolnava jos la pasare
4
0
Marica Done e o curva psihopata care cunoaste si ea un procuror si face mare zarva prin oras . Se lauda pe relatia ei cu domnul acesta. Treci acasa mizerie de femeie ca te au olarit in toate gaurile toti pustii din oras care sunt cu 2-3 ani mai mari decat baiatul tau. Mizerie de femeie infecta si imputita.
66
0
Farasu de Sarafu nu o mai babardeste pe nevastamea! Este cu nevasta lu tiganu de Pastrama, ala cumnat cu Brigite Nastase! Cica o duce la produs pe Simona aia ca nu are nici 50 lei sa puna benzina! Asa a ajuns saracul asta, mate goale ,gura mare zero barat asta
18
0
Done analfabetul puscarias presimte pt alti pt el nu poate.Cheia de la dulapul cu schelete daca te duce capul Stila, ia-o de sus in jos ca aici local au acoperire. Si daca tot este sa te duci ia-l si pe el pe cursa.Si trimite-o si pe infractoarea aia de Maria Done .
44
2
Ce fata de prist are Sarafu asta!! Mai bine ii spunea farasu.
54
0
Umbla cu nevasta lu Baronu !
7
0
pe stila la batut lumea pana i au bagat ambele maini in ghips e lakele orasului la batut toata lumea el e smardoi doar cu femeile
55
0
Stila, individul asta nu e ala de e cunoscut in orasul Constanta pentru bataile care le-a incasat? Adica ala de isi facea parul cu placa?
54
1
Stila asta parca e de la Tradati in dragoste, penibil ca unu de clasa a 6-a ramas fara prietena
60
1
Retardul asta, saracul de el, este un amestec de Fernando de la Caransebes si Gigel Frone. Este mai exact un cocalar, dar din latura LGBT. El se crede intrun fel din cauza IQ-ului foarte scazut aproape de minim. Un labil psihic. Asta este, nu avem ce face!!!
66
1
Done Viorel un sifon imperial
24
5
Lu alexandra ceara ii miroase pasarea
11
1
Makidonii au distrus constanta cu afacerile lor jegoase si mita data ca sa construiasca cacaturile lor de blocuri pe orice spatiu verde.
49
2
Nicu pelican ii suge pula lui stila
2
22
Dati-i mai o piine saracului barbos,tatuat si jegos,sarafu. du-te ba sarafu si vinde covrigi in piata grivita,sa mai cistigi si tu un ban,boschetare!
30
2
Muie la toti ratatii care comentati fara identitate.
1
42
Muie Gigi Porcu Transbucalul
8
3
Bai stila tu degeaba te duci la biserica mama ta este acolo sus si sufera foarte mult pentru lucrurile pe care le faci iti bati joc de educatia pe care ti a dat o
11
1
Are masina parcata cu fata dinspre bd tomis spre bd mircea, a intrat pe tudor vladimireascu pe interzis! Sa ii ia politia permisul
20
2
Scandalul dintre doi machedonasi imputiti nu prezinta interes.
48
2
politia se sesizeaza ca cretinul asta a parcat in intersectie?daca are bmw sau ce o avea, le dam voie sa parcheze unde vor ei?
18
1
ASTIA SUNT MACHIDONII DIN CONSTANTA, MAI RAI SI POATE MAI PROSTI CA TIGANII...ASA SUNT IN TOT JUDETU, NISTE JAVRE, NU OAMENI.
51
8
Nu contest ca aia Ceara e dobitoaca si pe deasupra si agramata.Dar asa cum o jigneai tu pe Maria Done, totusi e o diferenta intre voi doi. Aceasta "baba mea",dupa cum graiesti tu stimate Stila, are un copil, are un venit constant destul de consistent pentru aceste vremuri si ceva proprietati, Nu e nevoita sa-si petreaca viata pentru a supravietui alaturi de "gainariile" pe care le faci TU zi de zi. Oricand isi poate vinde tot ce are si sa-si petreaca batranetile alaturi de baiatul ei,pe viitor si alaturi de nora si nepoti in Maldive. Cam asta e diferenta! Stila, tu tot gainar ramai-Per Sempre!
39
31
Si infractori si circul este asigurat!
33
2
ce mortii vostri il tot promovati pe mazga asta de stiletul pizdii..un machidon prost care sugea pula lui cioara de arinel ,un hot bashit de carduri ..un limbist motorizat care are harfe de pizda,umbla cu lumea in haita...imi bag pula in toti mortii lui
41
1
Va meritati toti intre voi ! Done si Marika infractori, Stila infractor, e lumea voastra. Faceti un gangbang frumos si rezolvati problema
52
2
Violare de domiciliu este atunci cand se patrunde fara consimtamantul proprietarului. Proprietarul este de fata, nu ii cere sa plece, nu cheama politia si se si stie cu el. Se saluta, nu protesteaza cand intra. Mie nu prea imi pare violare de domiciliu. In rest, amandoi sunt doi cacanari.
60
1
Stila, e un fel de Dumitrache, de la PSD! Doua pizde!!!
14
4
Iar vecinu fraier
7
2
Ba fraiere, pe marica ai terorizato si ai amenintato baaa, nu pe Viorel! Iti tremura curul ca exista doveZi clare??Ce inducere in eroare ma ? In Marika ai aruncat cu ingrediente de cozonqci, tu mare smecher! Viorel e martor la jocurile tale de clasa 5a! Marica e dracul , daca ai fost prost si te a mancat in cur! Nu erai tu bine acum...jigneste o tu in continuare ....asta e razbunatoare, ai sa vezi
13
23
Eu sunt Stila si sunt un gunoi, merg sa-mi bage dildo-ul in fund odata pe saptamana filful ala din blocul turn. Deci ati inteles ? Eu sunt Stila si sunt un homosexual...pe vremuri imi placea mai mult ciocanul.
31
4
De ce il tot promovati pe nulitatea asta de stula sau cum il cheama... cine e asta...
31
4
Asa stila fute i in gura
26
21

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016