REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Scandal imens la Paris: Karim Benzema, acuzat de propagandă Hamas

Scandal imens la Paris: Karim Benzema, acuzat de propagandă Hamas

A.F. 20 octombrie 2023 | 00:00 1526

În cadrul emisiunii C News, politiciana franceză Nadine Morano l-a numit luni pe fostul atacant al echipei Real Madrid, Karim Benzema (35 de ani), "agent al propagandei Hamas", după ce francezul a adus un omagiu victimelor din Gaza, în contextul conflictului actual cu Israelul.

Scandal imens la Paris: Karim Benzema, acuzat de propaganda HamasKarim Benzema

Duminică, fostul internațional francez Benzema a postat pe rețeau socială X, aducând un omagiu victimelor din Gaza. "Toate rugăciunile noastre pentru locuitorii din Gaza, din nou victime ale acestor bombardamente nedrepte care nu cruță nici femeile, nici copiii", a spus Benzema.

Benzema s-a retras din echipa națională a Franței la sfârșitul anului 2022 și joacă în prezent la echipa saudită Al-Ittihad din Arabia Saudită. Intervenția sa online a fost criticată de Morano, membru al Parlamentului European din 2014.

Morano este membru al partidului Les Republicains. În 2016, președintele francez de la acea vreme, Nicolas Sarkozy, a eliminat-o pe Morano de pe lista partidului pentru alegerile regionale, după ce aceasta a declarat că Franța este o țară a "rasei albe" și că trebuie să rămână așa.

"Franța este o țară iudeo-creștină [...] de rasă albă, care atrage străinii. Vreau ca Franța să rămână Franța. Nu vreau ca Franța să devină musulmană", a declarat Morano la televiziunea franceză în 2016.

Președintele Sarkozy, care a scos-o pe Morano de pe lista de candidați a partidului la vremea respectivă, a declarat "Comentariile sale nu corespund cu ceea ce este Franța sau cu valorile susținute de Les Republicains".

Vorbind pentru C News, Morano l-a numit acum pe Benzema "un agent al propagandei Hamas".

"Doar prin faptul că a scris asta este un agent al propagandei Hamas, deoarece Hamas are o strategie de a distruge fizic Israelul, dar și de a distruge Israelul prin intermediul opiniei publice internaționale", a spus Morano, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sunt destui arabi prin Europa care dupa ce sau facut oameni prin tarile astea ei ii considera pe europeni necrdinciosi cu toate ca au venit ca migrantzi cu milioanele din tarile arabe in Europa caci unde erau sa mearga in Rusia sau China nici nu apucau sa coborare din avion,tren sau mashini ca ii goneau aia de unde au venit.
0
0
ce de pro-evreiasi in comentarii, nu tin nici cu Palestina, nici cu Israel, dar jidanii chiar sunt niste javre nenorocite
0
1
Javră franțuzească, foarte probabil cu orucini evreiești ...
1
3
Islamist infect
7
6
Respect pt el ,își susține frații de credință ,ce atâta tovărășie pe evrei,avea hitler grija de ei daca mai trăia vreo 5 ani !!
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712