REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Scandal în avion: Româncă și copilul ei, dați jos din avion, după o altercație cu stewardesa

Scandal în avion: Româncă și copilul ei, dați jos din avion, după o altercație cu stewardesa

Virgil STOIAN 1 iulie 2023 | 13:40 5277

 O româncă și copilul ei, au fost dați afară dintr-un avion Wizz Air, după un schimb de replici acide cu stewardesa. Aparent deranjată de o situație care nu a fost înregistrată pe filmare, însoțitoarea de zbor i-a solicitat pasagerei să părăsească aeronava.  

Scandal in avion: Romanca si copilul ei, dati jos din avion, dupa o altercatie cu stewardesa

Totul a început după ce însoțitoarea de bord ar fi fost amenințată de către pasageră. Pe parcursul incidentului, ceilalți pasageri au intervenit, rugând stewardesa să-i permită româncei să rămână în avion și au menționat că aceasta nu a amenințat pe nimeni.
O româncă a fost dată afară dintr-un avion Wizz Air

În filmare se poate observa momentul în care românca afirmă că nu mai are intenția de a călători cu acea companie, în timp ce stewardesa i-a răspuns cu un comentariu ironic, insinuând că ar fi trebuit să se gândească la asta înainte de a urca în avion.

„Eu nu mai călătoresc cu voi”, spune românca. „Păi nu mai călătoriți, trebuia să vă gândiți de la bun început”, îi răspunde stewardesa de la Wizz Air.

Discuția a escaladat rapid, iar un alt pasager a intervenit întrebând cine va suporta costurile rezervării dacă pasagera este evacuată din avion. În acel moment, pasagera a încercat să-și ceară scuze, menționând că trebuie să ajungă cu copilul ei undeva, dar stewardesa i-a comunicat că este prea târziu pentru a reveni asupra deciziei.

„Banii ca banii, dar copilul trebuie să ajungă. Uitați îmi cer scuze doamnă, lăsați-mă să rămân”, spune românca.

Femeia a coborât din aeronavă însoțită de polițiști

După ce poliția a intervenit, românca i s-a adresat calm, susținând că nu a insultat pe nimeni. Cu toate acestea, polițistul a explicat că echipajul a refuzat să o transporte și i-a oferit două opțiuni: să coboare de bună voie sau să debarce întregul avion și să continue discuția cu poliția.

„Ascultați-mă, echipajul a transmis că refuză să vă transporte. În acest moment avem două variante: coborâți de bună voie sau dacă nu debarcăm tot avionul și dumneavoastră veniți cu noi și-mi spuneți ce s-a întâmplat”.

Ulterior, femeia a cerut să i se spună cu ce avion poate ajunge la destinație, moment în care polițistul i-a răspuns că asta este problema ei și a companiei, iar situația va fi lămurită după ce coboară din avion, potrivit evz.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa-i faci? E destul de nasol cand treci de la caruta direct la avion! Nu ca ar fi Wizz vreo referinta in domeniul aeronautic dar cand stim ce specimene umanoide sunt in tara asta totul devine clar!
1
1
Ești pprrost ca vaca. Stewardesele au un comportament decent. Se vede ca n-ai prea zburat la viata ta. Scandalurile sunt provocate de pasageri din categoria celor care călătoresc în principal cu linia 44
4
2
Toate distrusele sunt stewardese niste agramate venite pe nimic cu comportament de doamne, cu educatie de varianta.
10
9
ti-a descantat p*****a in latina t*****a dinte picioare o t*****a care stie latina
3
1
cand vezi o vita ,sefi,futelnite intr-o institutie privata , pu.lica wcuri astia fac magii vezi apoi in fata ta satanele deghizate la ghiseu, imagine de functionar dar el e drac.
4
1
labare,da o stire ca am si eu acces la informatii la primarie3/4 din primarie nu platesc taxe si impozite. acolo ia informatii ce zice baba cu chizdocul
4
1
p**a belita ia-o in p**a si pe ma-ta . fa o laba
2
1
mai ești aici? ascută dar ce-ți spune baba ghiocul ce descântă jalba străinului care-a murit rostind cuvânt netălmăcit dezleagă-l văd ce scrie-n scrum: religo-are-avi-atum!"
3
1
Belesti p**a ai informatii gresite. Nu toate ospatarele sunt c***e laba trista. Ma-ta e c***a si o coarda cate-a facut un retardat.
4
1
Se intamplă lucruri din acestea petru ca onenia nu prea mai există in special în rândul "coardelo"r care se atacă din orice sunt prezente PEST TOR la LOCURILE de MUNCĂ si doar ele au voie să dea cu BICIUL ca in cazul stuardezei care nu s-a gandit nici macar la copil.....Dna ospatara din avion nu a dat nici o dovada de umabitate
5
4
ba esti o p**a p*****a.daca aia nu este vinovata ii ajunga blestemele,poti sa mergi tucu ma-ta la toti preotii sa te dezlege ca nici dracul nu dezlega blestemele .Un blestemul cade pe ala vinovat si nu se dezleaga niciodata fraiere.Nici cu mama popilor.daca nu crezi o sa vezi si auzi cand ai boraci.Daca are cadesi pe borac lui lui si pe neamul lui.Vai de p**a ta daca nu crezi,asteapta si o sa vezi.
3
1
Nimeni nu scapa de moarte.Toti suntem datori cu o moarte pe pamant ca ai fonctie la institutie, fonctie ,influenta ,bani c***t melione,afaceri totul este fix o p**a pe pamant.Iei doar p**a cu tine in mormant si nici pe aia nu o sa o mai ai acolo.gaura ramane laba trista.
2
1
cu ochi aprinși de cucuvea descântecul îl dezlâna scuipând și scormonind în foc țiganca altoia blestem pe ramul fraged de măslin smulgând din ne-nțelesul ghem un fir să-l lege pe copil
3
1
sa-i mananci t*****a dintre picioare lui emi
3
3
Nu sunt r**i,nu mai vorbiti tampenii.Uitati-va la copilul ei.Daca erau r**i sareau toata satra pe ei.Tiganii nu merg singuri. Maine o muiardesa o sa procedezea ca la fel cu alt roman.Sigur a primit amenda si dosar penal au grija de tot.A vazut o amarat neajutorata muiardesa.Manca-o-ar viermii cat mai curand.Politia a fost chemata inainte ,nu urca politia intr-o secunda in avion,a s fost premeditat tot. Muieardesa a spus inainte, e prea tarziu acum.Totul a fost premeditat.
3
5
viața e minciuna morții iar moartea e minciuna vieții" șoptea un duh ascuns în ghiocul țigăncii
3
1
Este cusut cu ata alba ce au prezentat la televizor ,o stire falsa.Sunt martori care au filmat in avion tot.In imagini se vad cum calatorii spun ca nu a amenintat pe nimeni.Aia a avut tupeu de fapt ca toate fufele futelnite nu vedeti ce fata are c...a,o sa-i ajunga blestemele ca adat-o jos s cu un copil din avion.Daca era afara compania ii platea daune morale si ei si copilului.Asta se intampla cand cetatenii nu au drepturi si le sunt incalcate drepturile.cel mai bine sa emigram .de asta pleaca toti mai multi si ei mint si spun ca nu pleaca cetatenii afara din tara.
6
5
Esti rarait? Nu exista r**i. Asta e o venita de la mUE. Aia mai erau putin si ii numeau garofite, trandafiri dar nu tzigani. Ce era rau sa le spuna t****i? Sunt si ei oameni
3
1
Puneti titlul corect, "rrromanca si puradelul ei..."
7
3
Toti taranii de pe cand au plecat cu avionu, ei mergand numai cu caruta toata viata.
16
1
WIZZ AIR la cate probleme au cu anularile si intarzierile ar trebui sa aiba ciocul mic.
15
9
indienii cand sunt in Europa se dau romani si cand sunt in Romania se dau tzigani. Sokerez prale
21
1
Moarte ceorilor ..!..
20
2
Mi se pare sau e de e***e?
20
2
Wizz O companie ungureasca care este impotriva romanilor. Mue ungurilor
20
12
Romanul in general, a ajuns sa aibe doar drepturi nu si obligatii.
20
8
bine i.a facut.smeckerilor comemtatori,nu.ti convine,cara.te! izda se credea la circiuma sa.i puta tot din farfurie.
19
5
arikol de 2 lei spune makar cursa de unde pleca, poate nici nu exista acest fapt, alte stiri mai importante aveti? cand isi da demisia barcagiul de carton al cta..prim secretar..upp
10
9
E etnia aia imptzita!
32
2
Aia nu e r*mânca e c****a cu puiul ei
29
2
La o companie low cost și calitatea pasagerilor e low level. Toate vacile merg cu avionul.
25
6
Foarte bine, sa mearga pe jos. Tiganii sa se invete ori cu civilizatia ori la cotet
36
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016