REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Scandal în Cogealac! De la un conflict la școală, s-a ajuns la 6 dinți scoși

Scandal în Cogealac! De la un conflict la școală, s-a ajuns la 6 dinți scoși

Replica API 9 mai 2022 | 21:37 3042

Sisieala Cristian a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Sentința a fost dată pe 31 martie 2022 și nu este definitivă, pe 29 septembrie 2022 urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că, în urma unui conflict, în care și-a apărat prietena, i-a aplicat mai multe lovituri victimei, C.B., scoțând acestuia mai mulți dinți. În urma loviturilor, victima a avut nevoie de 10 zile de îngriji medicale, precum şi de efectuarea unor lucrări protetice dentare, conform certificatului medico-legal.

Conform rechizitoriului, victima a plecat de la discoteca din Cogealac, acasă la I.M., prietena inculpatului, pentru a-i spune acesteia să îi lase nepoata în pace, acestea având un conflict la școală. Ajuns la imobilul fetei, persoana vătămată s-a întâlnit cu numita I.M., cu părinții acesteia, cu numitul Sisieala Cristian și cu fratele acestuia, iar la vederea părinților lui I.M., a început să le explice motivul vizitei sale. Acesta declară că părinții acesteia au devenit recalcitranți, iar în timpul discuțiilor în contradictoriu, acesta a simțit o lovitură puternică în zona cefei, căzând la pământ și pierzându-și conștiența, simțind ulterior câteva lovituri în zona gurii. De asemenea, victima a arătat că în urma agresiunii fizice i-au fost scoşi mai mulţi dinţi, printre care doi dinţi din partea stânga a maxilarului au fost rupţi, iar dinţii situaţi între cei doi canini au fost pur şi simplu scoşi, la fel întâmplându-se şi cu primii doi dinţi situaţi lângă caninul din partea stângă a mandibulei, fiind scoşi şi aceştia.

Instanța a evaluat nivelul de gravitate al faptei săvârșite, ca fiind situat între mic şi mediu, având în vedere atitudinea de recunoaştere a faptei de către inculpat, disponibilitatea acestuia de a înlătura consecinţele faptei sale, dar şi împrejurarea că persoana vătămată a avut nevoie de doarc 10 zile de îngrijiri medicale, acest aspect urmând a fi avut în vedere la individualizarea pedepsei ce va fi stabilită pentru inculpat. Sisieala Cristian a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, și la plata către partea civilă a sumei de 17190 lei lei cu titlu de daune materiale şi la plata sumei de 10.000 euro cu titlu de daune morale. Decizia nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768