REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.5° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

SCANDAL în Organizația AUR din Constanța: deputatul FOCȘA, ”element PERTURBATOR”

SCANDAL în Organizația AUR din Constanța: deputatul FOCȘA, ”element PERTURBATOR”

Replica API 6 noiembrie 2021 | 22:58 4081

Scandal în Organizația Județeană a partidul AUR. Liderii a 27 de organizații locale cer excluderea din partid a lui Viorel Focșa, în acest sens redactând un memorandum în care și-au spus nemulțumirile cu privire la acesta. Nemulțumiții îl acuză pe deputatul Viorel Focșa ca fiind un element perturbator, care crează scandaluri, iar faptul că până acum sunt doar 29 de organizații locale dintr-un număr de 70 este vina lui, prin metodele securisto-comuniste.

Viorel Focșa

O altă nemulțumire este numirea lui Ionuț Carp în funcția de coordonator județean (președinte) al organizației Constanța, protestatarii considerând că deputatul Aelenei Dănuț merită această funcție. În final, cei 27 anunță că își suspendă activitățile politice pînă la punerea în funcție a lui Aelenei Dănuț și excluderea lui Viorel Focșa. Iată localitățile semnatare ale memorandumului: Lumina, Pecineaga, Cobadin, Mangalia, Năvodari, Fântânele, Topraisar, Tuzla, Murfatlar, Corbu, Ciocîrlia, Rasova, Negru Vodă, Albești, Mihail Kogălniceanu, Dumbrăveni, Săcele, Cogealac, Ostrov, Băneasa, Agigea, Constanța, Valu lui Traian, Târgușor, Techirghiol și Amzacea.

Click pe foto

Click pe foto

Click pe foto

Click pe foto

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minciuni, minciuni si iar minciuni. Eu sunt Platina
0
0
Se cerata AURolacii intre ei
7
3
Astia nu au fost niciodata la guvernare si se manaca intre ei,va dati seama cum o sa fie daca vor ajunge vreodata la ciolan;doamne fereste.
10
4
AUR e o gasca de oameni lipsiti de caracter si slugi ai rusilor
9
5
AUR distrus din interior din pricina de lupta pentru ciolan. Toti o apa si un pamant...
10
4
Voi vedeti ce scris de absolventi de 4 clase, au primarii de la sate??
17
1
Persoanele cu ochii verzi sunt cele mai perverse. Nu se tin de cuvant, sunt barfitoare etc. Nu stiu daca chiar exista o legatura reala, dar nu degeaba e vb aia. Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi
9
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303