REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Joi, 17 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6885
6.4° Constanța Joi, 17 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6885
 

Scandal în partidul AUR! Un deputat susține că un loc pe lista la parlamentare costă 60.000 de euro. Video

Scandal în partidul AUR! Un deputat susține că un loc pe lista la parlamentare costă 60.000 de euro. Video

A.F. 16 octombrie 2024 | 23:47 440

Acuzații grave în interiorul AUR! Un deputat al partidului susține că un loc eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare costă zeci de mii de euro. Acesta publică o înregistrare video de 25 de minute în care vorbește despre această problemă.

Scandal in partidul AUR! Un deputat sustine ca un loc pe lista la parlamentare costa 60.000 de euro. VideoRingo Dămureanu

Deputatul AUR Ringo Dămureanu, ales în Dolj, a anunțat miercuri, 16 octombrie, că nu a fost inclus pe lista pentru alegerile parlamentare din acest an.

„Astăzi AUR mi-a spus ADIO. După ce am reprezentat cu cinste și onoare județul Dolj și regiunea Oltenia în Parlamentul României timp de 4 ani, fiind cel mai activ deputat din regiune dintre toate partidele, AUR a depus azi la Dolj listele de candidați la Senat și Camera Deputaților pentru mandatul 2024-2028 fără a mă înscrie pe nicio poziție, fără a-mi da nicio explicație. Vă las pe voi să analizați această decizie”, scrie deputatul.

Ulterior, acesta a revenit cu o acuzație gravă: „"VÂNDUT". Primele dezvăluiri despre escrocheria AUR, cum sunt vândute locurile pe liste cu 60.000 euro bucata. CINE NU PLĂTEŞTE ESTE EXCLUS. Voi ați fi de acord să îi votați pe cei care și-au cumpărat locurile pe liste?”.

Video:

AUR Dolj a depus joi listele

Alianța pentru Unirea Românilor Dolj a depus miercuri listele de candidați pentru Parlamentul României. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Cosmin Teodor Iosub, fondator AUR, licențiat în științe administrative.

Lista pentru Senatul României este deschisă de către Marian Vasile, Inginer IT.

Pentru Camera Deputaților lista este completată de: Gheorghe Ionel - economist, antreprenor, Păun Dan Ionut - Programator, Voinea Andrei - Farmacist, Ristea Elena Georgiana - Profesor, Crețeanu Ion - Inginer-Profesor, Corâțu Cosmin Ion - Licențiat în Comunicare și Relații Publice, Cebotari Alla - Regizor-Actor, Vișovan Valentin Adrian - Antreprenor, Ioniță Adrian - Inginer Industrie Alimentară, Țună Marius Cristian - Licențiat în Comunicare, Dicu Cătălin Alexandru - Profesor, Alboeini Anwar - Jurist

La Senatul României, echipa este formată din: Gîdăr Alexandru - Profesor, Koç Anca Gina - Economist - Expert Contabil, Irimescu Lucian - Profesor Desen Grafică, Stanciu Alexandra - Interpret, Traducător, Mănescu Alexandru - Profesor Licențiat în Istorie, Filologie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A platit 80000 la pnl
1
0
Ce bou esti!!! Ia i si pe sotii Aelenei si faceti un mic protest cu Sosoaca
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445