REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.7° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

SCANDAL în secția de POLIȚIE, din CAUZA unei POPRIRI

SCANDAL în secția de POLIȚIE, din CAUZA unei POPRIRI

Replica API 20 ianuarie 2022 | 22:27 2773

Ce te faci când vrei să scoți bani de pe card și descoperi că ai poprire? Aflat în această situație, Daniel Cosmin Țăranu, din Isaccea, a crezut că, din cauza amenzilor contravenționale căpătate de la Poliția Isaccea, pe contul lui a fost pusă o poprire de 4500 de lei. Supărat nevoie mare, dar și cu ceva alcool la ”bord”, bărbatul s-a înarmat cu un pietroi și a intrat în curtea unității de poliției pentru a cere socoteală. După ce a spart luneta unei autospeciale de poliție cu piatra, inculpatul le-a spus polițiștilor că ”o spargă geamurile la toate mașinile de poliție pentru că i s-au oprit banii pentru sancțiuni„.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea lui Daniel Cosmin Țăranu la 3.000 lei amendă penală, corespunzătoare unui număr de 150 de zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința a fost dată pe 14 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Cum s-a petrecut incidentul

După ce a constatat pe aplicația Raiffeisen Bank, de pe telefonul mobil, faptul că are poprită suma de 4.500 lei, inculpatul a consumat cca. 400 ml. de vin, iar apoi a hotărât să se deplaseze către sediul Poliției Isaccea pentru a-i întreba pe lucrătorii de poliție motivul pentru care i-a fost poprită suma de bani menționată mai sus. Inculpatul susține faptul că în iarna 2020 - 2021 a fost sancționat contravențional de reprezentanții Poliției Isaccea, iar în opinia sa poprirea s-ar datora faptului că nu a achitat amenzile contravenționale. În drumul către unitatea de poliție, bărbatul a trecut pe lângă Casa de Cultură Isaccea, s-a înarmat cu o piatră iar în jurul orei 17,10 a intrat în curtea unității de poliție și a aruncat piatra în luneta autospecialei de poliție ce era parcată în curte. După ce a spart geamul spate al autospecialei de poliție, inculpatul și-a continuat deplasarea către birourile unității de poliție fiind întâmpinat de către lucrătorii de poliție care auzind zgomotul produs de spargerea geamului au ieșit în curte, constatând fapta de distrugere. În prezența lucrătorilor de poliție menționați, inculpatul a precizat că a spart geamul autospecialei de poliție și că o să „spargă geamurile la toate mașinile de poliție pentru că i s-au oprit banii pentru sancțiuni”.

Bărbatul este recidivist

Instanța a reținut că bărbatul este recidivist, fiind anterior condamnat pentru furt calificat. De asemenea, inculpatul a avut o atitudine sinceră, recunoscând și regretând fapta comisă și a solicitat ca judecata să se facă în baza probelor administrate în faza de urmărire penală.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tineti minte...acest individ,si altii ca el,sunt floarea vestita a dragii noastre societati...cu ei sa ne mandrim...ei vor asigura pensiile batranilor...sa-i iubiti...
2
0
La ce sa te astepti de la un puscarias borat?
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303