REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
25.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Scandal într-o secție de votare din Henri Coandă! Procesul de votare s-a prelungit. Video

Scandal într-o secție de votare din Henri Coandă! Procesul de votare s-a prelungit. Video

Andreea VLAICU, Deria ISLEAM, A.F. 9 iunie 2024 | 23:33 2066

Procesul de votare s-a prelungit până la ora 24:00 într-o secție de votare din cartierul Henri Coandă, după ce mai multe persoane au așteptat ore în șir să voteze.

Scandal intr-o sectie de votare din Henri Coanda! Procesul de votare s-a prelungit. Video

Membrii mai multor partide politice s-au deplasat, după închiderea majorității urnelor din Constanța, către cartierul Henri Coandă, unde a izbucnit un scandal. La fața locului a ajuns Stelian Ion (ADU), George Gima (ADU), Remus Negoi (ADU), Ovidiu Cupșa (AUR) și Sorin Prisăcaru (candidat independent).

Video 1:

Video 2:

.

Scandal intr-o sectie de votare din Henri Coanda! Procesul de votare s-a prelungit. Video

„Suntem la o secție de votare unde ni s-au semnalat nereguli. Am mai trăit povestea. Unii nu știu să piardă. Este important să ne asigurăm că fiecare vot al fiecărui constănțean contează și va fi luat în calcul. Avem oameni în toate secțiile! Dacă va exista vreo problemă, fac plângere penală. Nimeni nu și bate joc de votul constănțenilor. Prea mult s-a furat! Prea șmecheri se cred unii și prea securiști. S-a terminat!“, a declarat Stelian Ion.

Video 3:

„Astăzi toată ziua și zilele trecute s-a încercat descurajarea prezenței de către partidele PSD - PNL și USR. E cert că partidelor nu le convine să se voteze prea mult în Constanța. Sunt alături de domnul avocat. Am constatat ca s-a comis un abuz, nu contează cartierul. În momentul în care la ora 22:00 există oameni în fața secției, biroul se tine deschis până la ora 24:00. În această seară am asistat la un abuz făcut de niște oameni din partea USR, oameni care n-au calitate de membri ai secției de votare, poate de candidați, dar chiar dacă avem calitate de candidați, biroul secției e suveran. Nu iau decizii partidele. Aici este un furt de voturi. Noi vom analiza care este sancțiunea legală care urmează să poată fi aplicată. Vom depune o contestație la Biroul Electoral Municipal. Dacă sunt elemente de natura penală, vom face plângere penală. Aveți încredere în votul vostru, indiferent cine va câștiga. Nimeni nu este mai presus de lege! Atât timp cât avem un buletin valid, avem dreptul să votăm“, a declarat Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la funcția de primar, prezent în mijlocul oamenilor.

Scandal intr-o sectie de votare din Henri Coanda! Procesul de votare s-a prelungit. Video

Video 4:

Video 5:

Video 6:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Săracul Henri Coandă sadea numele sau de geniu unui cartier de c***i obosite așezate pe ajutoare sociale. Mare batjocura
3
0
Cum se face ca fix la Henri s-au gasit problemele. Ce coincidenta..
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279