REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

SCANDAL între două CASE de AVOCATURĂ, după o LICITAŢIE organizată de FĂGĂDĂU

SCANDAL între două CASE de AVOCATURĂ, după o LICITAŢIE organizată de FĂGĂDĂU

Replica API 16 decembrie 2020 | 00:00 5341

Cabinetul de Avocat "Topor Vârban Valentina Violeta" este casa de avocatură angajată de Făgădău, înainte să plece definitiv din primărie, pentru a se ocupa de recuperarea dosarelor ce au ca obiect preluarea imobilelor ce au ajuns la stat abuziv, în baza Legii 10/2002. Primăria a semnat contractul, în iunie 2020. Unul dintre cabinele de avocatură care au participat la licitaţie, SCPA PSBH Popescu, Nicolau & Asociaţii, acuză administraţia locală că nu ar fi respectat întocmai procedura, aşa că o contestă în instanţă, solicitând magistraţilor să dispună obligarea primăriei la reevaluarea ofertelor.

Anterior depunerii acţiunii în instanţă, cabinetul de avocatură a solicitat primăriei să procedeze la remedierea încălcărilor legislației privind achizițiile publice intervenite în legătură cu procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului. A invocat încălcarea cerințelor de calificare ale ofertelor clasate pe locul I și II și nejustificarea prețului neobișnuit de scăzut ofertat de Cabinet de Avocat Topor Vârban Valentina Violeta.

Tribunalul Bucureşti, acolo unde a fost depusă acţiunea, a dispus declinarea competenţei în favoarea magistraţilor constănţeni. Magistraţii din Constanţa vor decide dacă licitaţia a fost sau nu legală.

Ce prevede contractul

Contractul, în valoare de 355.500 lei, prevede soluționarea unui număr de 350 de dosare de notificare. Reprezentarea juridică se va realiza pentru un număr de 250 de dosare civile/fond, 200 de dosare civile/cale ordinară de atac și 20 de dosare civile/cale extraordinară de atac.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca tot scoateti articolele in care eu il mascaresc pe chitac va rog ca macar sa-i transmiteti mesajele. Ca mie-mi pasa de orasul meu, nu ca voua !!!
1
1
De fagadau ..corupt pana in maduva oaselor , bani negrii ptr autorizatii de constructie ! Gasca lui trebuie arestata !
3
1
Bai dezinformatorilor ati primit ordin sa scoateti stirea cu Chitac si bursele de pe prima pagina ? Halal presa obiectiva
14
4
asa e la PNL carantina e pentru fraieri, amenzile la fel!!! pana acum nu v-ati prins?
13
4
Petrecerile adevarate, cu lautari si pipitze, se tin de catre PNL la rest. Don Corleone , cu jaluzelele trase ! Sa mananca si gurili lor si sa se simte bine.
16
7
TIN PETRECERI LA RESTAURANTUL DE LA SUBSOL, ACOLO NU NE VEDE NIMENI !!!
12
5
Ptr muistul care a vorbit urat in alt articol si anume cel cu bursele elevilor....ai vb urat despre mine si nu-i bine deloc ....ai vb ca,probabil micul tau cipan a luat bursa in ulltimii trei ani dar,....am vazut alte com.de la alti parinti cum ca,desi copii lor au luat note probabil au luat note mult mai mari ca micii tai cipanezi nu au beneficiat de burse ..uite-te ce au facut marintul tau psd:au creat haos,dezordine si ura.. ps 1 nu sunt nici pnl-ist ,nici userist ,dar nici pizdist ca tine nu pot sa fiu muistule ....cipanez ca,daca nu aveai vreo pila in scoala ,acumajungeaisacitesticudegetu
12
8

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620