REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° ConstanÈ›a Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Scandal între Gheorghe Turda și Ducu Bertzi: 'El nu era născut când eu cântam aceste piese'

Scandal între Gheorghe Turda și Ducu Bertzi: 'El nu era născut când eu cântam aceste piese'

A.F. 3 iulie 2023 | 00:00 389

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda este supărat pe fostul său coleg de scenă, Ducu Bertzi, pentru că îi cântă melodiile, fără însă să-i ceară permisiunea de a face acest lucru. Gheorghe Turda a mai spus că fostul său coleg nici nu era născut atunci când el interpreta acele piese.

Scandal intre Gheorghe Turda si Ducu Bertzi: 'El nu era nascut cand eu cantam aceste piese'Gheorghe Turda, Ducu Bertzi

“Părerea mea față de fostul meu coleg de scenă Ducu Bertzi, pentru că el este folk-ist nu e cântăreÈ› de folclor È™i este cu totul altceva… pot să spun că eu l-am apreciat È™i-l apreciez la modul general pe Ducu, că este moroÈ™an de-al meu, dar el nu se năștea când eu cântam aceste piese muzicale”, a declarat interpretul de muzică populară la Antena Stars.

Gheorghe Turda susÈ›ine că a încercat să discute cu Ducu Bertzi despre piese, însă acesta tot nu a făcut nimic în acest sens. Artistul nu va intenta niciun proces împotriva cântăreÈ›ului de folk.

În schimb, vrea doar ca Ducu Bertzi să menÈ›ioneze atunci când interpretează piese din repertoriul lui Gheorghe Turda. El nu se năștea ca artist È™i ca persoană fizică, când eu cântam aceste piese muzicale.

Dar sunt mâhnit de treaba asta, pentru că nu a avut bunul simÈ› să-mi ceară voie. Am avut o singură discuÈ›ie È™i i-am zis să declare pe scenă că este din repertoriul meu, atât i-am cerut.

Eu sunt ortodox È™i nu am de gând să mă plimb la procese pentru folclorul care ne aparÈ›ine nouă. Nu voi intenta niciun proces pentru că, dacă lipseÈ™te bunul simÈ› la un om, înseamnă că este prost educat”, a mai spus artistul, potrivit spynews.ro.

Gheorghe Turda a mai spus, în cadrul aceluiaÈ™i interviu, că mai mulÈ›i foÈ™ti colegi de scenă l-au trădat de-a lungul timpului. CântăreÈ›ul a avut foarte mare încredere în persoanele respective È™i chiar le-a ajutat enorm.

În cele din urmă, artistul a fost dezamăgit de cei care l-au trădat È™i a suferit destul de mult. “Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee… uneori da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit… din punct de vedere sufleteÈ™te, am suferit că m-au trădat”, a mai spus interpretul recent, în cadrul unei emisiuni, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768