REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Scandal între un pasager... clandestin și un șofer CT BUS. Video

Scandal între un pasager... clandestin și un șofer CT BUS. Video

Maria ONICA 11 martie 2023 | 00:00 4733

În zona pieței Tic Tac își face veacul un om al străzii pus pe scandal și deseori aflat sub influența băuturilor alcoolice. Recent, bărbatul a fost surprins în timp ce introducea mâna între ușile autobuzelor CT BUS pentru a forța intrarea în mijlocul de transport în comun. De aici, la scandal a fost doar un pas.

Scandal intre un pasager... clandestin si un sofer CT BUS. Video
În seara de joi, 9 martie a.c.,  pe ruta 2-43, în zona pieței Tic Tac din Constanța, un bărbat cu înfățișarea unui om al străzii a forțat ușa unui autobuz CT BUS. Bărbatul a introdus mâna între ușile autobuzului, fără să țină cont că se poate răni, pentru a se face posibilă intrarea acestuia în mijlocul de deplasare în comun. Bărbatul a produs panică printre persoanele care se aflau în autobuz. Acesta a început să țipe pentru a atrage atenția. Șoferul autobuzului a deschis ușile și a intervenit pentru nu-i permite bărbatului să urce în mijlocul de transport în comun.  

Scandal intre un pasager... clandestin si un sofer CT BUS. Video
Se pare că se afla într-o stare avansată de ebrietate. Șoferul a reușit în cele din urmă să scape de acesta și să-și continue drumul. Văzându-se cu ușile închise în nas, bărbatul a devenit recalcitrant, înjurând și amenințând.

Potrivit informațiilor noastre nu este prima dată când omul străzii are asemenea reacții. Se pare că bărbatul a folosit și în trecut trucul cu mâna, provocând panică printre pasageri.

Video:

 

Disable checkingPremium suggestions

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soog poula mereu
8
0
Oras de nebuni si betivi.
7
9
Ăștia de la Replica nici nu știu ce înseamnă cuvântul"clandestin"
5
1
Doar de filmat si comentat pe la colturi sunteti buni. Soferul trebuia ajutat, nu filmat, doar asa putem scapa de leprele astea din autobuze , toata lumea sa ia atitudine asupra boschetarilor si a t i g a n i l o r ....doar asa se poate face ceva ! Am vazut faza in care erau cel putin 10-15 barbati intr-un autobuz si strigau la sofer ca sa de jos un aurolac ,mai mare rusinea ! De aia am ajuns unde am ajuns....
22
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016