REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Scandal la agenția de turism Alina Travel, după o excursie în Bulgaria. Video

Scandal la agenția de turism Alina Travel, după o excursie în Bulgaria. Video

Ana Maria LIPAN 16 iunie 2023 | 00:00 7733

Scandal după o excursie în Bulgaria! Una dintre participante a acuzat agenția de neseriozitate, condamnând comportamentul organizatoarei. Supărarea a fost atât de mare, iar în loc de o zi ce se anunța una relaxantă, oamenii s-au trezit într-un total coșmar. Reporterii Replica au luat legătura cu ambele femei, iar viziunea acestora cu privire la cele întâmplate este cum nu se poate mai diferită. 

Scandal la agentia de turism Alina Travel, dupa o excursie in Bulgaria. Video

Recent, postarea unei femei care a participat la o excursie organizată în Bulgaria a ajuns să capete atenție. Junona Olteanu și-a exprimat nemulțumirea față de eveniment și a lansat un mesaj de atenționare publicului, care ar dori să plece la drum împreună cu agenția de turism Alina Travel Excursii Constanța. Aceasta o acuză pe organizatoare de lipsă de profesionalism, considerând că lipsa de atenție de care aceasta a dat dovadă în momentul elaborării traseului călătoriei, ar fi condus la un fiasco. Călătoria, care avea ca punct final localitatea Kazanlâk, din Bulgaria, i-a costat pe excursioniști 280 de lei. 

Scandal la agentia de turism Alina Travel, dupa o excursie in Bulgaria. Video
Junona Olteanu afirmă că, din cauza faptului că șoferul autocarului nu a urmat ruta potrivită, turiștii ar fi întârziat peste măsură, neputând astfel vizita obiectivele care făceau parte din programul excursiei. 

“Am făcut sesizare și la Ministerul Turismului și la ANAF. Aștept să își facă și ei datoria. Am fost 50-54 de persoane. Am văzut anunțul pe pagina de Facebook a agenției. A durat mult mai mult pentru că ei nu știau drumul. Au fost pentru prima dată la Kazanlâk. Au luat-o pe malul mării, probabil pe cea mai lungă rută. Pe partea continentală era mai scurt. Festivalul se ținea dimineață și s-a terminat în jurul orei 14:00. Am aflat și noi de la alți turiști. Noi am ajuns în jurul orei 16:00 la Kazanlâk, chiar dacă plecasem la 06:00. Ea nu a știut nimic despre această excursie, pentru că altfel ar fi programat plecarea mai devreme și ajungeam la festival. Până la urmă pentru festival am vrut să ne ducem acolo. Am ajuns la ora 16:00. Bineînțeles, festivalul nu mai era. Ea ne-a plantat într-un parc și a zis că acolo e și nu e problema ei, dar festivalul se ținuse la vreo 2-3 străzi distanță. Ea nu a știut absolut nimic. În jurul orei 17:00 am plecat la distilărie, la Damascena, la vreo 20 de km. Era următorul obiectiv pe care trebuia să îl atingem și, bineînțeles că nu am ajuns la timp și închiseseră. La 18:00 închideau și noi am ajuns la 17:30. Nu ne-au mai primit. Ea ne-a mințit că este în reparații. Noi discutam și cu alți excursioniști care ne-au spus că a fost deschis, dar că au s-a terminat programul. Deci doamna Irimia habar nu avea.”, a declarat aceasta, pentru Replica. 

Scandal la agentia de turism Alina Travel, dupa o excursie in Bulgaria. Video

Mai mult decât atât, excursionista susține că organizatoarea i-a lăsat pe turiști afară, în ploaie, în timp ce lua masa cu șoferul, în incinta unuia dintre obiective.

 „Când am ajuns la Damascena și ne-au spus că obiectivul este închis și că nu îl putem vizita, am vrut să intrăm în incinta complexului, pentru că aveau și un restaurant. Ni s-au cerut 12 leva de persoană pentru a putea intra să mâncăm, atunci i-am spus doamnei Irimia să plătească dumneaei, pentru că din vina ei am ajuns târziu. Am intrat, ne-am așezat la masă și apoi au venit în jur de 6 agenți de pază și ne-au dat afară ca pe ultimii infractori, pentru că doamna nu a vrut să plătească. De aici a început din nou scandalul. Noi am stat în ploaie o oră și jumătate, în timp ce ea și șoferii au intrat și au mâncat, pentru că nu plăteau, și ne-au lăsat ca pe proști afară. I-am rugat să deschidă ușile și ne-au refuzat. Până la 19:00 și puțin, noi am stat în ploaie. Toată lumea era în grupuri de câte 5-6 persoane. Erau mulți oameni în vârstă. Să ții atâția oameni nemâncați, atâtea ore! După ce am stat o oră și jumătate în ploaie, am plecat către al treilea obiectiv, o mănăstire, care era închisă ora aceea, la 20:00. Abia atunci am descoperit un restaurant în apropiere și am mâncat prima și ultima masă din zi. După aceea a urmat întoarcerea spre casă. Noi nu văzusem absolut nimic din cele 3 obiective principale pe care trebuia să le vedem și am ajuns abia la 4-5 dimineața la gară. Biletele de intrare trebuia să le plătim noi. Le plăteam fără problemă.”, a precizat aceasta în încheiere.

Organizatoarea, o cu totul altă poveste

Organizatoarea, Alina Irimia, susține însă că întârzierea ar fi fost cauzat de factori externi, greu de controlat, fapt înțeles de 40 din cei 50 de excursioniști. Potrivit acesteia, grupul de 10 femei din care Junona Olteanu făcea parte, a manifestat o atitudine ostilă, exprimându-și nemulțumirile în mod constant și tulburând liniștea celorlalți participanți. Aceasta spune că a fost extrem de afectată de întregul incident, cât și de scandalul iscat după revenirea acasă, la care au participat și posturile de televiziune, întrucât Junona Olteanu era o veche cunoștință a acesteia. Potrivit Alinei Irimia, cealaltă femeie este colega sa de trupă, ambele făcând parte din Comunitatea Grecească și participând la evenimente împreună. 

„Am stat în vamă mai mult timp, pentru în fața noastră erau 5 autocare cu cetățeni ucraineni și am ajuns cu o oră mai târziu. Kazanlâk este o localitate mică și acolo sunt doar 3 obiective. Acel festival, parcul și Muzeul Trandafirul. Noi am ajuns târziu din cauza vămii, pentru că o agenție de turism nu poate să coordoneze programul vameșilor. Doamnele nemulțumite au făcut scandal. Nu am de ce să mint. Am fost în Grecia acum cu un autocar de oameni. Când am urcat în autocar le-am spus turiștilor că îi rog frumos să se înarmeze cu răbdare și cu înțelegere, pentru că este vorba despre 1000 de km în total. Când am ajuns acolo festivalul se terminase. Rămăseseră doar urmele petalelor de trandafir. Am fost la Damascena. Acolo exista o taxă, pe care trebuiau să o perceapă și care era stipulată în programul excursiei. Nu au vrut să plătească, au cerut să plătească ghida. Au fost 50 de oameni. 10 persoane n-au intrat. 9 sunt colegele mele de trupă. Fac parte din Comunitatea Grecească. De aceea am rămas și atât de șocată. Au început scandalul, 10 oameni. Oamenii care au vrut să intre, au intrat, s-au simțit bine. Se vizita și interiorul unde erau fântâni arteziene. Am plecat spre casă și pe drum i-am spus șoferului să oprească undeva, pentru a putea mânca și ele. Am oprit într-un loc și am mai stat o oră jumătate. Pentru că ele nu au vrut să intre să mănânce împreună cu restul grupului. Așa am mai întârziat 10 ore. Au făcut după o rumoare în autocar. Am vrut să le explic că o situație care se numește caz fortuit. Așa a fost să se întâmple, dar ele au făcut o mare gravitate. Nu le-a ținut nimeni flămânde.”, le-a mărturisit Alina Irimia reporterilor Replica. 

O turistă, care a participat la acea excursie, îi dă dreptate Alinei Irimia, susținând că, de fapt, cele care au manifestat un comportament neadecvat au fost cele 10 persoane nemulțumite.   

“Părerea multora din autocar este că nu a fost vina ghidei. Ea a luat în calcul vama și ne-a spus că plecăm la 6:00. Lucru care s-a și întâmplat. Noi când am văzut 5 autocare în fața noastră, toate pline cu ucraineni, doamna a mers să discute cu vameșii, dar nu s-a putut rezolva. Am întârziat două ore în vamă. Vina nu a fost a dumneaei. Celelalte doamne, 8-9, când au văzut că nu am ajuns s-au supărat. Nici nu au vrut să intre să mănânce. De ce nu au vrut să intre? Au intrau 40 de inși. Au făcut efectiv un circ în autocar. Au sărit efectiv pe ea. Noi am încercat cumva să îi luăm partea pentru nu a fost vina ei sub nicio formă. Nu putem controla asemenea factori, precum a fost întârzierea din vamă. Ele nici nu au vrut să mai intre. Noi am luat suveniruri. Din momentul în care au văzut că nu am prins festivalul nu au vrut să mai participe la niciun fel de activitate și au tulburat tot autocarul. Ne-au făcut cu capul pe toți.”, a afirmat femeia. 

Video:

Rămâne ca adevărul să iasă la iveală, după soluționarea numeroaselor solicitări înaintate de Junona Olteanu. Totuși, principalul motiv din spatele scandalului pare să fie comunicarea deficitară și diferențele de personalitate ale celor două femei. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alina, adică Constanța Irimia, o parașuta, profesionista de altfel, care face masaj erotic cu finalizare unde vrea clientul dacă ii plătești. Mai nou și-a făcut tatuaje ca sa fie mai atrăgătoare, ca a început sa o lase fața. Oricum la 60 de ani ea se vrea "liceu", dar este "muzeu". Degeaba tine pretul sus ca marfa proaspata pe piata se gaseste din plin. A fost odată, acum gata sa vestejit.
3
0
Oameni buni, eu am fost in autocar, aceasta Junona mi a spus personal ca vrea sa o distrugă pe aceasta Alina Irimia. De ce? Invidie…. Nu santem perfecti ca sa judecam noi ce a făcut sau nu. Cei care comentați urat, știind bine ca Alina irimia nu are nici o vina, voi oameni rai de ce nu va faceți ag de turism sa vedeți cât de rai santem noi romanii…. Numai oamenii inculți și inferiori ei sau revoltat, oameni de joasa speța…..ca face masaje, ca face altceva .. voi de ce nu faceți??? Nu mai judecați femeia, judecați doar cazul in sine, aceasta Junona … a uitat cine a fost????
2
1
Oameni buni!!Am fost azi la vestitul targ de peste.Fereasca cel de Sus.Doua portii de crap la gratar 20 euro!!!!!Am luat pt ca eram in contratimp si nu aveam alta solutie! Acasa am constatat ca nu este comestibil.crud si cu u.gust ciudat.va rog nu va lasati pacaliti ca mine!!!!!
5
1
cu 280 lei, sunteti niste sarmani si niste milogi. Pe cei care au facut gura i-as biciui direct.
7
5
Si la intoarcere a gresit drumul putin dar sau prins si au mers cu spatele apoi a facut stanga.Nu recomand da numsi tepe mergeti pe facebook
6
4
ale dreaq hoaste fomiste, mahalagioaice.
15
1
De la masaje erotice cu finalizare la turism, e caleee lunga, plus ca nu o cheama Alina,si a pastrat numele de scena,ar trebui sa ramana la postari pe Publi 24!nu I Asa Constanta Irimia?? Ce ironie ,s o cheme Constanta??? Cum poate parasuta Asta sa prosteasca atata lume??comentariile pro le are de la colegele de "breasla",care o insotesc
18
4
ANPC !
10
1
Alina Irimia a fost ospătăriță în Eforie, la Hotel Europa, a ajuns la popota Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, ca subofițer, a fost restructurată de acolo și, în ultimul timp, efectua masaje erotice tuturor babalâcilor din cartierul Tomis Nord din Constanța. Ce vreți să știe o astfel de femeie despre turism ?
21
3
Alina, sa nu uite și se cluburile swing cu laura nitui de pe fb, s au publi 24, unde tariful nu-l respecta 30 min 150 lei, mult ptr varsta ei
17
4
Madam Irimia tocmai terminase un masaj pe publi24 și era obosita
19
5

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166