REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Scandal la Eforie, din cauza unui magazin de haine, care ar funcționa nelegal: Am primit amenințări cu moartea...

Scandal la Eforie, din cauza unui magazin de haine, care ar funcționa nelegal: Am primit amenințări cu moartea...

Replica API 10 iulie 2022 | 21:56 3862

Scandal în Eforie Nord, unde se pare că funcționează un spațiu comercial fără nici un fel de autorizație. Astfel, aceștia au o intreprindere individuală, nu au autorizație de funcționare, spațiul este în litigiu, persoana care l-a avut în concesiune decedând. Reclamații au sesizat Poliția Locală însă actualii proprietari par a nu se sinchisi de intervenția acestora, magazinul de haine fiind în continuare deschis.

Unul dintre ceilalți comercianți din zona a declarat, pentru Replica, că acest magazin îi face concurență neloială: ”Cei care vând aici nu au autorizație de funcționare, spațiul este în litigiu, deoarece fostul proprietar a decedat. Și totuși magazinul funcționează. Poliția Locală a venit, le-a spus să închidă, însă ei redeschideau cum plecau aceștia. Ieri am avut o surpriză, a venit un polițist local, prieten cu dumnealor, care ne-a spus să îi lăsăm în pace, pentru că au autorizație de funcționare, însă noi am văzut această autorizație și este expirată din 2011. Din ce am înțeles acum au pe alte spații o autorizație, au existat foarte multe certuri, injurii, am depus plângere la Poliție, și văd că deocamdată nu se face absolut nimic. Urmează să merg și în instanță pentru că mi se pare că se face concurență neloială. Acum 2 zile, pe 7 iulie seara, a venit un polițist local care i-a spus foarte clar să închidă magazinul până obține autorizația de funcționare. Am primit amenințări cu moartea, ne-am săturat, și așteptăm să se rezolve ceva.

Se pare că această situație durează cam de trei luni, proprietarul continuând să țină deschis magazinul, chiar dacă nu are autorizație de funcționare. Reporterii Replica au încercat să îl contacteze pe primarul din Eforie, Robert Șerban, însă, ca de obicei în ultimele luni, acesta nu a răspuns la telefon.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au dosar penal la parchet,martori care au declarat politiei nationale ca cei patru indivizi ,care se ocupa cu diverse afaceri ilegale, sunt agresivi, au rubedenii la politia locala,care au calcat o pe biata fmeie zi de zi,desi are toate actele in regula
0
1
La politia lua spaga Coteanu.
1
0
pai de robert serban se stie ca e un alcoolic si un drogat care a mai dat prin sala de judecata pentru bani din fondurile publice pe care i a pasat lu sorsa sa isi faca o tentativa de casa de moda. oamenii nu au vrut psd ca cica ciuma rosie, dar au dat de un drac mai mare care isi bate joc de ambele statiuni.
1
0
Alt caz...Eu cand am chemat Politia Locala Eforie, aceasta a sunat la Primarie, si mi s a spus ca e legal. Am fost la Primaria Eforie, si vorbind pe hol cu un inspector, l am chemat la fata locului. Doar la insistentele mele, fiindca nu voia sa vada, l a obligat pe respectivul sa respecte legea, cat de cat, nu in totalitate. Nu va mai lasati intimidati de functionarii publici.
2
0
Faceti sesizare catre Politia Nationala. Cum s a autosesizat jandarmeria in cazul altui magazin din Eforie? Nu mai pierdeti timpul cu politia locala...e sub primar.
3
0
Care primar? Robert Serban, care in timpul audientei vorbeste la telefon, ca vrea sa cumpere pui vii? Ca trimite masina pentru ei? Primaria isi face crescatorie de pui? Acelasi primar care iti spune ca te amendeaza, invocand o lege care nu se aplica in contextul respectiv? Intrebi pe unul din ceilalti de fata daca e arhitectul sef, iar primarul spune, iar, ca te amendeaza. In Eforie trebuie sa fie tacere, observ. Primaria vrea sa scape de intrebari incomode, invocand amenzi.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513