REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Scandal la Liceul Energetic! Profa care spunea că „albii au penisul mic” refuză să încheie mediile. Video

Scandal la Liceul Energetic! Profa care spunea că „albii au penisul mic” refuză să încheie mediile. Video

Victor ROTARU 20 iunie 2023 | 11:49 9739

Scandal la liceul Energetic din Constanța! Profesoara de biologie refuză să încheie mediile, aceasta nu a trecut nici o notă în catalog. Este aceeași profesoară care, în trecut, a fost implicată și într-un scandal la Liceul Telecom, unde elevii se plângeam de comportamentul josnic al cadrului didactic. La o oră de curs, Liliana Stoicescu Iordache, căci despre ea este vorba, le explica elevilor că nu a vrut să se lase violată de un taximetrist din Constanța, pentru că albii au …penisul mic.

Scandal la Liceul Energetic! Profa care spunea ca „albii au penisul mic” refuza sa incheie mediile. Video

Se pare că nu toți profesorii au ieșit din grevă. La liceul Energetic din Constanța, marți, 20 iunie, profesoara de Biologie a „protestat”, refuzând să încheie mediile tuturor elevilor claselor a lX-a și a X-a, care sunt de la 8 dimineața pe holurile liceului. Unii s-au dat bătuți și au plecat spre case.

Liliana Stoicescu Iordache, profesoara de biologie în cauză, a mai fost implicată într-un astfel de scandal, de data aceasta la liceul Telecom. Elevii sesizau, în 2021, modul în care aceasta își desfășura orele de biologie. ”La o ora de curs, madam Iordache le explica elevilor că nu a vrut să se lase violată de un taximetrist din Constanța, pentru că albii au …penisul mic„ le-a povestit profesoara unor elevi de clasa a X a, detaliind cauzele diferenței de dimensiune: ”bărbaților albi nu li s-a dezvoltat organul genital pentru că au purtat…chiloți, în timp ce reprezentanții rasei negre (băștinași prin coloniile cotropite de albi) nu, permițând astfel creșterea”. Sunt cuvintele așa zisei profesoare, relatate de elevi în 2021, potrivit opinia-constantei.

Scandal la Liceul Energetic! Profa care spunea ca „albii au penisul mic” refuza sa incheie mediile. Video

Video:

Profesoara i-a chemat pe elevii de la Energetic la Telecom. Le ar fi dat niște semințe de flori să le pună la ghiveci și pentru ca unele nu au ieșit a zis ca îi depunctează.

Scandal la Liceul Energetic! Profa care spunea ca „albii au penisul mic” refuza sa incheie mediile. Video

Video:

Directoarea unității de învățământ a îngrădit accesul jurnaliștilor în liceu, închizând poarta de acces pe care intrau elevii în curtea școlii. 

 

Șeful ISJ: Profesoara i-a comunicat directorului că se teme ca aplicația să nu aibă viruşi

„Astăzi, directorul Liceului Energetic a venit și ne-a comunicat faptul că are această problemă, că un cadru didactic, profesor de biologie, nu le-a încheiat mediile elevilor din clasele a IX-a şi a X-a în catalogul electronic, unitatea de învățământ folosește în mod exclusiv catalogul electronic, conform ordinului ministrului Educației. Explicaţiile doamnei profesoare de ce nu utilizează calculatorul sunt puerile. Profesoara i-a comunicat directorului instituţiei de învăţământ că se teme ca aplicaţia să nu aibă viruşi. A avut un Consiliu de Administraţie, în data de 13 iunie, în care au stabilit să înceapă cercetarea disciplinară în ceea ce o priveşte pe doamna profesoară, și acum, soluţiile sunt fie doamna profesoară înțelege că pe legislația noastră are obligaţia de a încheia mediile, nu este doar un drept al titularului de catedră, este și o obligație. Fie, cercetarea disciplinară poate merge până la desfacerea contractului de muncă, moment în care poate fi un alt cadru didactic pentru încheierea mediilor. Au mai fost probleme, legată de aceeași profesoară, la o altă unitate de învățământ, și acolo s-a făcut cercetare disciplinară și s-au luat măsuri administrative.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut, eu ma numesc Ene Yonut Gabryel si sunt la liceul Enegetic Constanta, sincer sa fiu ma mandresc cu asta si imi doresc sa ajung cel mai mare energist din cartier de la mine. Sunt clasa a 9 a, imi place foarte mult acest liceu, imi vine sa ma spanzur. Doamna de Sport sa va bag m**e.
0
0
sa va bag mnuie tonny boniasky
0
0
f**u-va'n gura de golani si c***e,impreuna cu ANALfabetii de parinti care cica v-au educat,ce plm e cu comportamentul ala la ora?!pai asa vreti voi sa faceti scoala?!asavreti voi sa treceti clasa?!pacat ca va incheie media!ar trebui sa va lase cu mediile neincheiate,cu anul neterminat,asa cum sinteti majoritatea,niste neterminati!niste scursuri ale societatii,care oricum in tara asta, se duce dracu' in fiecare zi!vina mare o are sistemul,care a distrus scoala,cu inventii si inovatii de c***t !
0
10
l*****a Stoicescu Iordache, jeg de profesoara, nu faceam nimic cu ea la ore, Are ore si la telecom.. se da importanta
6
0
Vrea sa spun ca nu este chiar asa. Mai bine ar învață cei care vor doar note de trecere. De ce nu zice nimeni de profii care pun doar note de 10, nu fac ore și toată lumea e bine mersi. Ei, acum ce mai ziceți? Am dreptate? Ce materii de specialitate ati învățat voi? C7 cine?
0
6
Baaa, este una de Chimie....zici ca este sora cu cea de Biologie....
1
2
Orice părinte întâi sa vadă care este nivelul de cunoștințe al propriului copil, apoi sa își dea cu părerea...cred ca nu este bine sa apară tot felul de comentarii , mai ales ca cei care comentează, sunt niște nulități. Ce știu sa facă? Doar sa arunce cu noroi...
2
6
Pe asta trebuie sa o susțină parintii și elevii? Când are efectuat ultimul control psihologic? Sindicatele din Educație unde sunt acum? Vreți doar bani? Dar cu specimenele astea ce faceți? Nu sunt tot din sistemul vostru?
7
2
M-am uitat pe youtube la videoclipul in care apare dna profesoara la ora de curs .in afara faptului ca p***a lectia frumos la catedra ,probabil despre diviziunea celulara la genetică din partea dânsei am remarcat o conduită adecvată în schimb mi-a atras atentia lipsa de respect a liceenilor față de dânsa ,parcă erau pe stadion nu la o oră de curs ,vorbeau mai mulți în acelasi timp ,unii in picioare ,altii se plimbau ....Mai magarilor care denigrați profesorii chiar nu vă este rușine VOUĂ si PĂRINȚîLOR VOSTRI vreti ca o femeie în vărsta sa va facă educatie fară să vă zica NIMIC când voi 20 de nesimțiți confundați ora de curs cu maidanul
4
2
Armăsarul meu vindecă profesoare dorite in fericire necăjite cu gauri lărgite
10
2
dna de biologie depinde la ce clasa s-a discutat despre aparatul genital deoarece tin minte ca la anatomie I prin clasa a 8 -a ni s-a explicat si noua elevilor de atunci aparatul genital dar noi elevii de atunci eram cu bun simt stateam cuminti in banca si ascultam nu comentam si nici nu puneam in practica ,Mai apoi la liceul Eminescu unde am terminat eu aveam in clasa a 12-a colegi (baieti)care erau virgini si toti au ajuns oameni de baza ai societatii dar cartea era carte si respectul era respect ,Acum nesimtirea elevilor fata de profesori este la loc de cinste isi permit cu profesorii ca la piata ,jigniri ,etc .
11
4
poate a facuto cu , maga rusu? si e obisnuita cu alta marimi..
7
1
Pe acei indivizi din imagini???.Un elev trebuie sa aibă o ținută decentă nu una de pe strada.URGENTATI INSTITUIREA UNIFORMEI SCOLARE IN SCOLILE DIN ROUMANIA.Asta arata doar a circ !!!
12
12
Datio ma afara din invatamant,pentru ca orice elev care vrea sa o domoleasca pe profa si sa ishi linisteasca si hormoni lui trebiuie doar sa spuna:"mama nu ma descurc la biologie,am nevoie de meditatii"si merge la doamna profesoara sa "il mediteze".
8
5
Intr o imagine de mai sus aveți niste copii care nu se găsesc intr o activitate,cred că undeva Intr o sala de așteptare.Pentru elevii r*mânie.Atata timp cat nu aveți uniforme școlari dragi elevi deventi...borfasi,..
13
7
Mai liceantilor intrebatio a facut sex cu negri de va pus intrebarea asta.
14
1
Duceți-o la palazu la spitalul de nebuni dracu
17
1
La mine singura diferența cu negrii este culoarea. Profa asta nu m a cunoscut încă pe mine și de aceea vorbește așa. Hihih
11
1
Hodoarsa asta senila viseaza puliii de negri
16
1
De ce nu este penalizata ? inspectoratul, directorul de fac ? legea ce zice ? nu permite sanctiuni suficient de dure pentru ca nebuna sa inteleaga ca trebuie sa faca ceea ce este normal ? atunci au si parlamentarii o mare vina
18
2
Calul e n***u si o are pe masura ei, poftim doamna profesoara la armadar !
14
2
Niste profesoare care se respecta cea de mate si cea de bio nu se f*t decat in c*r
14
2
Minte, cu totii o stim, dar adevarul este ca un singur taximetrist nu a facut fata, desi noi ii spunem Calul. Baiatul a mai chemat 3 masini in acea seara sa fie totul in regula. Asta este, cateodata trebuie sa facem ceea ce trebuie! Clientul nostru, stapanul nostru!
19
3
Majoritatea profesorilor ar trebui sa treaca printr-un examen psihologic anual, pe bune, nu pe spaga, si cine nu-l trece sa nu mai poata profesa la catedra, in fata copiilor...sa faca orice altceva...
23
2
Asta e profă de quly kelyte botănite
7
0
faptul ca unele profesoare de biologie le au cat Pestera Ursilor, nu le spune? Cum este posibil ca individa asta sa fie PROFESOARA?
21
3
Petac Dorina, profa de mate, era mare amatoare de pwli acum cativa ani.
12
2
Saraca nu a avut si ea o peniță de t**c
5
2
Tembela asta trebuia executata inca de cand era la liceul Telecom, dar se pare ca este invincibila, nimeni nu o poate destitui! O sa aibe 90 de ani in invatamant si o sa moara la catedra!
25
0
Te doare in pzd. Oricum nu te da nimeni afară. Vrem doar salarii babane.
21
5
Asta-i profa mea
3
3
Ei bine,albi sau negri,barbatii au matarangile diferite,numai ca profa probabil a avut numai experiente cu unii mai putin dezvoltati acolo unde nu conteaza inteligenta. Trebuia sa dea dovada de perseverenta si sa continue explorarea in domeniul erotic,nu de alta,dar facea si un bine in combaterea tendintelor de crestere a numarului homalailor. Paduri de falusuri mari si disponibile ,romanesti si albe,pot fi sigur accesate de doamna profa si chiar sa le noteze intr-un catalog.
23
1
Este adevărat
3
6
Sa fie data afara din invatamant sau penalizata cu 50% din salariu pe 6 luni. Exacutati-o.
24
5
pai d-aia nu le incheie mediile, ca sunt albi. i-a sa fi fost vreun p u l a r a u n***u, avea zece pe linie.
20
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677