REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.2° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
26.2° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Scandal la Tuzla! Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina, în urma unei bătăi

Scandal la Tuzla! Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina, în urma unei bătăi

Deria ISLEAM 3 septembrie 2024 | 16:57 1019

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Postul de Poliție Tuzla, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani.

Scandal la Tuzla! Un barbat a fost lovit intentionat cu masina, in urma unei bataiUn individ a agresat fizic un bărbat, a fugit, apoi l-a călcat cu mașina pe fiul victimei

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, bărbatul ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 50 de ani, pe care l-ar fi lovit cu un obiect contondent.

Fapta ar fi avut loc pe strada Constanței din comuna Tuzla, iar ulterior bărbatul ar fi părăsit locul faptei, la volanul unui autoturism.

L-a lovit cu autoturismul pe fiul victimei

Deoarece fiul persoane vătămate, un bărbat de 23 de ani, ar fi încercat să-l oprească, bărbatul bănuit de comiterea faptei l-ar fi lovit pe acesta cu autoturismul, provocându-i leziuni la nivelul genunchiului și antebrațului.

La scurt timp, șoferul a fost interceptat de polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră pe D.N. 39, în apropierea orașului Eforie.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost găsit obiectul contondent cu care bărbatul ar fi agresat-o pe persoana vătămată.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat risc iminent, în cauză fiind emis ordin de protective provizoriu.

Reținut pentru 24 de ore

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 3 septembrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516