REPLICA ONLINE CONSTANTA

39.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
39.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Scandal, la un an de la moartea lui Pele: Legendarul fotbalist ar putea fi deshumat

Scandal, la un an de la moartea lui Pele: Legendarul fotbalist ar putea fi deshumat

A.F. 25 ianuarie 2024 | 00:00 884

O femeie care pretinde că este fiica neștiută a legendarului fotbalist Pele a cerut exhumarea cadavrului acestuia. Maria do Socorro Azevedo, în vârstă de 60 de ani, a însărcinat un avocat să facă acest demers, la aproape cinci ani după ce a lansat un prim proces de paternitate.

Scandal, la un an de la moartea lui Pele: Legendarul fotbalist ar putea fi deshumatPele

Marcos Fernando dos Santos Sousa, avocatul femeii, susține că, în pofida testelor inițiale negative, o analiză ADN indică "o posibilitate ridicată" a unei legături de sânge cu fostul atacant brazilian.

Pele a admis posibilitatea de a avea un copil nelegitim

Avocatul a declarat că nu există nicio altă opțiune decât exhumarea pentru a "rezolva" situația.

Pele a murit pe 29 decembrie 2022 într-un spital din Sao Paulo, la vârsta de 82 de ani, după ce i-a fost extirpată o tumoare de colon.

El a recunoscut în testamentul său posibilitatea de a avea un copil nelegitim și s-ar fi declarat de acord cu un test ADN, dar a murit înainte ca acesta să poată fi făcut.

Averea lui Pele, deja împărțită între moștenitorii cunoscuți

Fotbalistul a fost căsătorit de trei ori și are oficial șapte copii, inclusiv o fiică vitregă. Anul trecut, presa internațională a relatat că fosta legendă a fotbalului a lăsat prin testament echivalentul a peste 16 milioane de dolari unei fiice secrete, după a negat multă vreme că ar fi tatăl ei.

Maria do Socorro Azevedo a vorbit la televiziunea braziliană despre pretenția sa că este fiica lui Pele și a susținut că nu este interesată de banii acestuia.

Ea ar fi venit pe lume după ce mama sa ar fi avut o aventură cu fotbalistul în Sao Luis, în statul brazilian Maranhao.

Maria do Socorro Azevedo mai afirmă că mama sa, care a murit între timp, nu i-a spus niciodată fostului atacant al Braziliei că este însărcinată cu copilul lor, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510