REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Scandal mare cu Loredana Groza: fanii i-au sărit în cap după concertul de 1 Mai

Scandal mare cu Loredana Groza: fanii i-au sărit în cap după concertul de 1 Mai

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 879

Loredana Groza a cântat pe litoral în ziua de 1 Mai, eveniment la care sute de fani au participat pentru a o vedea. Ulterior, imaginile cu ea au stârnit mai multe comentarii răutăcioase din partea urmăritorilor, nemulțumiți de gesturile făcute de aceasta.

Scandal mare cu Loredana Groza: fanii i-au sarit in cap dupa concertul de 1 Mai

Loredana Groza a apărut într-o ținută neagră și a atras atenția tuturor bărbaților prezenți, care nu s-au putut abține și au aruncat cu bani în ea. Artista a primit dedicații de sute de euro în timpul prestației sale, iar cei prezenți au fost fermecați de ea, în timp ce alții au criticat-o.
Loredana Groza, criticată în online

În urma concertului, au apărut imagini cu artista care a primit sute de euro drept dedicații, sumă pe care a decis să o îndese în cizmele sale de piele. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar ele au fost în mare parte răutăcioase, criticii spunând că până și cântăreața a fost lovită de criză.

„Nici Loredana nu mai e ce era cândva… E foamete…gata…”, „Scârbos!”, „Are cizme lungi… Loc cât cuprinde”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta, potrivit Cancan.

Loredana Groza, adorată de fanii ei

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite artiste din România, atrage o comunitate impresionantă de fani datorită talentului și carismei sale. Într-una dintre ultimele sale postări de pe rețelele sociale, cântăreața a atras sute de comentarii din partea fanilor, care au rămas fermecați de frumusețea ei.

Pe lângă faptul că majoritatea admiratorilor Loredanei Groza i-au transmis cât de mult o apreciază și i-au făcut nenumărate complimente, un internaut mai îndrăzneț i-a adresat „marea întrebare” artistei, cu atât mai mult că acum aceasta este o femeie singură.

„Te măriți cu mine?”, a fost întrebarea unui urmăritor. „Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”/ „Ești fantastică în toate”/ „Wow, și Maddona e invidioasă”/ „Lori, te iubesc mult!”/ „Marilyn Monroe de România!”/ „Frumusețe naturală!”/ „O divă”/ „Superbă doamnă!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, la postarea Loredanei Groza.

Artista este din nou o femeie singură după ce tatăl ei a dat-o de gol și a mărturisit că Loredana nu mai este interesată de ce face soțul ei, dând de înțeles că s-au separat, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baba asta expirata are fani ? ha ha ha
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303