REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scandal monstru! George Simion: Noi nu vrem să o violăm pe doamna Șoșoacă! Video

Scandal monstru! George Simion: Noi nu vrem să o violăm pe doamna Șoșoacă! Video

Virgil STOIAN 20 septembrie 2023 | 11:37 5496

Scandal-monstru în Senatul României miercuri între senatoarea Diana Șoșoacă și George Simion. Liderul AUR a venit să strângă semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva lui Alexandru Rafila, moment în care Diana Șoșoacă a intervenit, cerându-i să părăsească sala.

Scandal monstru! George Simion: Noi nu vrem sa o violam pe doamna sosoaca! Video

„Cum este posibil să veniți să stricați aici ședința când membrii dvs au violat o fetiță de 17 ani. Nu vă este rușine? (...) Haideți, vă rog, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetiță. Astea-s școlile de vară? (...) Nu vrem susținători de violatori în sală. Este inacceptabil ce se întâmplă aici”, a spus Diana Șoșoacă.

„PSD-isto pleacă de aici”, i-a strigat George Simion, reproșându-i că îl susține pe ministrul Alexandru Rafila.

George Simion: „Hai, hai, zît!”

Diana Șoșoacă: „Nu ți-e rușine, că ești neobrăzat!”

George Simion: „Deci Șoșoacă îl susține pe Ciolacu, pesedistelor plecați de aici!”

Diana Soșoacă: „Esti apărător de violatori!”

George Simion: „Du-te și pupă-l pe Ciolacu!”

Diana Șosoaca: „L-ai pupat tu destul, că ești pe invers!”

George Simion: „Noi nu vrem să o violăm pe dna Șoșoacă!”

Deputaţii vor da, miercuri, votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit stiripesurse.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania educat, incepe din parlament!
2
0
Forza doamna SHOSHOAYKA! Nu va lasati ! PA EY SI PA MAMA LOR!
3
2
Bravo Cezara! ! Si eu sunt ShOShoaYka ! ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA CEZARA!! TIAS DA! Cezara FEBLETEA MEA!!
2
0
In ultimii ani, LABORATOARELE SECURISTE PESEDISTE, scot in fata NUMAI ASTFEL DE ANOMALII GENETICE, REBUTURI HUMANOIDE, gen SCROFOACA SOVIETICA PESEDISTA sosoaca sau SOVIETICUL PO.PONAR PESEDIST GAYorge SIEmion, ori RETAR.DATA SARACILA dancila !!!
6
2
Intr-un partid cand se coopteaza membri trebuie să se facă o selectie - trebuie sa aibă un statut ,o etică ....bun simț,studii ,coate tocite pe băncile facultătii ,etc .
3
0
Si eu sunt Sosoaca. De ce violati? De ce sunt g***a si urata? De ce nu ma iubiti? Pe camera. Toata lumea dosar si la puscarie.
4
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
7
2
cu violul pe scari. Fata a stat pe 14 si 15 septembrie la hotel/ Maica-sa a sunat-o pe 15 si vazand ca este beata a trimis politia la hotel. Politia a venit si a vorbit cu fata si colegele de camera. Nu a reclamat violul.Politia a plecat si a lasat-o cu insotitoarele care au plecat a doua zi acasa cu ea. Pe 16-17 a fost acasa si nu a rclamat nimic. Pe 18 s-a dus cu maica-sa la medicina legala sa reclame viol. Aici miroase a facatura. Maica-sa a trimis copil minor la scoala de vara iresponsabila. Fata s-a cuplat si apoi a pus=o masa sa reclame.Poate iese un ban. Daca nu este 5 ani diferenta nu este viol. ca daca a pus-o cu debedei la hotel ramane si proas=ta
5
15
Circ … cu asemenea oameni in politica ce pretenții sa avem… Romania stat esuat
10
1
Numai tiganii vorbesc asa, vai ce tiganie. Politicienii AUR au imbatat si violat o minora la sedinta partidului. Daca si asta mai e politica...
12
2
E frumoasă, aș vfute-o. Ge guriță mare și încăpătoare are.
8
4
Cazul Jimmy Savile,cazul Jeffrey Epstein Ghislaine Maxwell,Fam Maxwell,Bill C linton,Kevin Spacey,Woody Allen, Roman Polanski,Harvey Wenstein...LT ST JAMES VIRGIN ISLANDS US
4
3
parlamentul romaniei ! cand auzi ce se petrece acolo nu ti vine sa crezi !batai ,scandaluri, vorbe de mahala , comportament la fel! ne reprezinta pe noi ca romani , iam ales si leam dat increderea noastra sa faca ceva pentru tara, pentru noi!a indatorat tara , fac averi pentru ei si se comporta asa cum auzim si vedem !
16
0
Cei care am fost victimele unor astfel de demoni violatori in perioada copilariei, dar am fost prea speriati, prea "copii" pentru a spune cuiva despre nenorocirile la care am fost supusi, noi simtim aceasta stire precum sarea pe rana... deschide rani vechi... mai ales ca si locatia violului este aceeasi, mai ales ca violatorii au aproximativ aceeasi varsta cu violatorii care ne-au distrus noua viata, cand eram copii... Cel mai dureros e faptul ca nu stim cine era de fapt agresorul si de ce ne-a facut tocmai noua aceasta nenorocire... mai ales avem senzatia oribila de vinovatie ca victima din stirea aceasta poate fi victima a exact acelui individ, pe care noi daca am fi facut mai mult... daca am fi vorbit despre viol... si s-ar fi ajuns la arestare, poate ca nu ar mai fi existat si alte victime minore pana in prezent. Multumim statului roman ca "ne-a protejat" cand eram copii... multumim ca isi tine beizadelele in scoli private, iar noi ramanem ai nimanui "carne de tun" pt. violatori...
33
5
BOR ce parere are? Mai sustine AUR sau nu? PROBLEMA e la LUPII IN BLANA DE OAIE cu"familia traditionala"care cer"ROexit", dar isi violeaza copilele minore, sau pe ale altora, asta cand nu isi"altoiesc"femeile, nevestele, surorile, mamele si bunicutele, precum FOCSA, apoi ne mint in fata cu zambetul pe buze precum"APOSTOLII LUI STALIN"din PCR, precm stalinistii canibali care intorceau adevarul pe toate partile, dupa cum le convenea. La Focsa au dat vina pe nevasta. La Titi au dat vina pe problemele cu alcoolul. Aici acuza ca e vinovata chiar victima. Trolii lui Simion ii luau apararea"nasului"DlACONESCU si acuzau minorele ca vezi dom'ne de ce practica prostitutie de la varste fragede si acuzau"PESTll"fetelor, cand lucru cel mai grav era ca un OM POLITIC "INFLUENCER" propagandist OTV distruge societatea romaneasca si ne si viola copilele, fara ca noi sa stim. La fel cum face si AUR acum. V-am tot spus ca mi-au sarit in ochi fotografiile cu activitiati"unioniste"AUR cu minore:ACTIUNEA2012
34
6
Sincer, nu pot sa cred! Este incredibil! Culmea culmilor este ca Sosoaca are dreptate ! Dar faptul ca astia conduc tara, este uimitor! Este groaznic!
19
5
in ce hal am ajuns daca ne reprezinta caricaturile astea!
27
2
Dl.Rafila este cel care a echilibrat sistemul medical dupa haosul creat de altii inaintea lui ,este un bun profesionalist ,un om sufletist pe care il caracterizeaza omenia .
6
16
DAN DIACONESCU ESTE NASUL LUI GEORGE SIMION. Amintiti-va nunta"serbare campeneasca"de anul trecut, 27 august 2022, nunta"IN INTERES DE PARTID", prin care au fost spalati bani grei cu ajutorul"DARULUI DE NUNTA", pentru campania electorala. Acelasi model mafiot precum cu Putin la nunta din Austria. Urmarile? Sabotarea aderarii Romaniei la spatiul Schengen de catre Austria la ordinul Moscovei. Aceeasi metoda cu"frati de cruce","METODA NUNTA", metoda camatarilor cu"te imprumut, dar faci ce zic eu, cand zic eu"(Vicol-Bejan). Potrivit Parchetului, "faptele au fost comise pe raza localitatilor Olimp, Constanta si Bucuresti, iar probele din dosar arata ca fostul om de televiziune cunostea varsta persoanelor vatamate".In acest context,"la data de 07.04.2023 p********l de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a propus judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta luarea masurii arestului preventiv, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu 7.04.23
36
4
niciodata nu au fost in parlament oameni seriosi de calitate; mai mult oportunisti, analfabeti si infractori ca si acum; vadim si mafia psd au avut si ei circul lor cu multi ani in urma inca de la inceput; acum este doar putin mai c*****t, vocal si mitocanesc decat in trecut plus ca mobilele performante si retelele sociale care nu existau in trecut aduc acum instantaneu circul in spatiul public in timp ce multe mizerii din trecut nu au mai ajuns in spatiul public
11
1
Nasul lui GEORGE SIMION din AUR (partid putinist pe mod"legionar", AUR si "UNITI SUB TRICOLOR"si-a declarat SUSTINEREA fata de ZORII AURII DIN GRECIA), DAN DlAC0NESCU retinut "pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, in forma continuata (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 si alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, act sexual cu un minor, in forma continuata (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 si alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, folosirea prostitutiei infantile, in forma continuata (2 acte materiale)", se arata intr-un comunicat de presa remis de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta. Mai exact,in perioada septembrie-noiembrie 2020 si in luna septembrie 2021, Dan Diaconescu "a intretinut raporturi sexuale si acte sexuale orale, in mod consimtit si repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu doua persoane vatamate minore, surori gemene, in varsta de 15 ani, ce au implinit varsta de 16 ani in luna iulie 2021".
34
5
Bai cu fata aia minora violata cum ramane, pai cum ma lasedinta partid imbatati pustoaice si le violati in grup?…
11
5
e ca ii violeaza sosoaka pe ei.
13
1
Sosoaca, pentru ca este si jurista, ar trebui sa stie ca orice om acuzat se bucura de prezumtia de nevinovatie pana la decizia definitiva a unei instante.
9
12
He, he taica! Pe vremuri aceste specimene erau la Spitalul nr. 9 si la Balaceanca
24
0
Te crucești ăștia sunt cei ce ne conduc ne meritam soarta
30
0
ce frumos! amandoi au loc pe primul rand la mine pe gratar!
19
0
Ce limbaj si atmosfera este in Parlamentul Romaniei!
38
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510