REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Scandal monstru între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a chemat poliția. Video

Scandal monstru între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a chemat poliția. Video

A.F. 13 iunie 2024 | 00:00 2736

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut circ total, iar impresara a filmat totul. Antrenorul a chemat poliția la fața locului după ce a acuzat-o pe fosta parteneră de furt.

Scandal monstru intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Antrenorul a chemat politia. VideoLaurențiu Reghecampf

A izbucnit un nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a spus că i-a fost furat un skijet. Impresara a filmat totul și a postat un clip video pe rețelele sociale.

Aceasta l-a filmat și pe fostul lor fin, Gabi Oprea, dar și pe Laurențiu Reghecampf, susținând că nu a furat nimic și că este vorba despre skijet-ul familiei, pe care ea l-a adus la reparat.

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă.

Scandal monstru intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Antrenorul a chemat politia. Video

Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf.

Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva”, a spus Anamaria Prodan în filmarea postată pe pagina de Instagram.

Scandal monstru intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Antrenorul a chemat politia. VideoAnamaria Prodan

De asemenea, Anamaria Prodan l-a acuzat pe fostul ei partener că a pus oamenii legii pe drumuri fără un motiv întemeiat. Mai mult, impresara a spus că Laurențiu Reghecampf recurge la astfel de scandaluri, în loc să își vadă fiul.

„Domnul Reghecampf pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba. (…) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege”, a adăugat ea.

Anamaria Prodan a ținut să clarifice că skijet-ul respectiv este un bun comun, dar că este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf.  Impresara spune că este al copilului ei și că a venit doar pentru a-l lua de la reparat, nu pentru a-l fura.

Scandal monstru intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Antrenorul a chemat politia. Video

„Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum”, a mai spus impresara în clipul video.

Video:

sursa video: Instagram Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a spus că nu este bunul nimănui, moment în care fosta parteneră l-a acuzat, din nou, că nu vine să-și vadă copilul.

„Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?”, i-a spus impresara antrenorului.

„Am venit să recuperez ce ai vândut tu”, a fost răspunsul lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a spus că nu a vândut nimic și că a fost chemată de acasă pentru un skijet pe care, de fapt, nu l-a furat, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aoleo, cant s-a scris despre nulitatile astea, e incredibil, mai da-i in plm.
3
0
nu-mi pot depasi conditia de starleta.
3
1
cu carute colorate, in care trec ti gani si canta "pe la spate".
2
0
Ce rușinos, să te expui așa pentru un jaf de 5 mii, când te pretinzi milionar/ă.
4
1
Nu au facut declaratii in presa la tv ca s-au impacat ca sunt oameni maturi? Astia azi spun una maine ....O zi da una nu. O tin danga- langa.
3
0
O jartea
18
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166