REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scandal monstru între sora avocatei Cerva și Poliția Rutieră, în București. Video

Scandal monstru între sora avocatei Cerva și Poliția Rutieră, în București. Video

A.F. 14 ianuarie 2024 | 00:00 10810

O femeie de 45 de ani care a făcut mai multe abateri în trafic, a refuzat să se supună testării pentru consumul de alcool È™i droguri È™i a fost È™i violentă cu poliÈ›iÈ™tii a fost dusă la sediul Institutului NaÈ›ional de Medicină Legală (INML) pentru prelevare de mostre biologice.  Femeia scoasă cu forÈ›a din maÈ™ină în traficul din BucureÈ™ti e CodruÈ›a Cerva, jurnalistă Metropola TV È™i sora avocatei Cosmina Cerva. Aceasta s-a certat cu nu mai puÈ›in de È™ase poliÈ›iÈ™ti, la un control în trafic. Pe începutul filmării se aude cum Cerva le cere oamenilor legii să îi spună cum se numesc È™i spune că nu vrea să se legitimeze. Ulterior, Cerva le spune poliÈ›iÈ™tilor că nu are actele la ea È™i că refuză să coboare din maÈ™ină.

Scandal monstru intre sora avocatei Cerva si Politia Rutiera, in Bucuresti. Video

PoliÈ›iÈ™ti din cadrul Brigăzii Rutiere au observat, vineri noaptea, pe raza Sectorului 1, o È™oferiță care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârÈ™it mai multe abateri la regimul rutier. PoliÈ›iÈ™tii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice È™i i-au solicitat acesteia să se legitimeze.

ȘoferiÈ›a nu s-a conformat indicaÈ›iilor È™i solicitărilor poliÈ›iÈ™tilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceÈ™tia È™i a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată.

„Ca urmare a acÈ›iunilor conducătoarei auto în cauză, poliÈ›iÈ™tii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forÈ›ată a acesteia din vehicul È™i conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare È™i sancÈ›ionare. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool È™i substanÈ›e psihoactive aceasta a refuzat, devenind violentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare È™i condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice”, spun, sâmbătă, reprezentanÈ›ii Brigăzii Rutiere.

Scandal monstru intre sora avocatei Cerva si Politia Rutiera, in Bucuresti. VideoCodruța Cerva

Ulterior, s-a aflat că femeia ridicată de poliție e jurnalista Codruța Cerva.

Aceasta s-a certat cu nu mai puÈ›in de È™ase poliÈ›iÈ™ti, la un control în trafic. Pe începutul filmării se aude cum Cerva le cere oamenilor legii să îi spună cum se numesc È™i spune că nu vrea să se legitimeze. Ulterior, avocata le spune poliÈ›iÈ™tilor că nu are actele la ea È™i că refuză să coboare din maÈ™ină.

Cerva îi sfidează pe poliÈ›iÈ™ti È™i întreabă dacă o vor da jos cu forÈ›a, lucru care se È™i întâmplă

Scoasă din maÈ™ină cu forÈ›a, Cerva începe să È›ipe: "Ia mâna de pe mine! Ajutor! Ce dai, mă! Băga-mi-aÈ™ p...Vă fac vedete!".

Totodată, aceasta a fost sancÈ›ionată contravenÈ›ional pentru abaterile săvârÈ™ite la regimul rutier, cu amendă È™i reÈ›inerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ați greșit, nebuna e sora psihopatului E P U R E!
7
1
Metropola TV? Ce este asta? Codruta Cerva, Cosmina Cerva? Sunt cunoscute pentru ceva realizari notabile sau fapte caritabile pentru natiunea asta?
9
0
din media!!! c*****e astea nenorocite sunt formatori de opinii....instiga oamenii sa iasa in strada...
8
4
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!Apropo,Verinica a fost ceasca unde dadeam limbi!
8
6
De ce nu te speli pe moaca aia de interlop?. Cine te a făcut milițian regreta toată viața.Ineptilor !
9
23
felicitari...felicitari...ce fata de militian are...adevarat ...MILITIAN...al zilelor noastre...sa ne mandrim cu...militienii acestei epoci...nici nu stiti..ce pierdeti...bravo militiene...
8
24
Disperarea spagarylor din ANR a ajuns atat de mare, incat isi arunca woma si in alte spatii de comentarii care nu are legatura cu articolul. Bai spagarylor, chiar nu mai functioneaza spaqa si furacyunile la nave si v-ati adus aminte ca aveti si salariu? Bai ordynarilor, nu va mai platiti polite intre voi si nu va mai reclamati unii pe altii pentru funcții, ca in ultimii ani nu a existat institutie a Statului care sa nu va treaca pragul. Mare lucru sa nu fiti transformati in functionari publici ca urmare a ultimului control. Se cunoaste ca in afara de DG institutia-capitania este condusa de neprofesionisti nebrevetati, salupisti sau pe alocuri electricieni. Ce pretentii si ce caractere sa ai de la un asemenea personal? Asa ca MARS la munca fara spagy si fara putinisti in ANR. Cui nu-i convine sa plece in privat. Asteapta atatia pt un loc de munca.
7
10
nam inteles care dintre surori e mai scandalagie unai jurnalista altai avocata amandoua ar trebuii sa fie bune de gura
15
2
Ce urla scroafa!
33
1
in majoritatea cazurilor de proteste, protestatarii sunt manipulati politic, cu tupeu si obrajnicie maxima, asa zisi politicieni in special cei ce vor sa si faca electorat intra in conflict, intarata, promit ,incrimineaza, macane orice minciuni poate si un pic de adevaruri stiute si protestatarii se inflacareazaaclama incurajati, pun botul si transforma protestul transformandu l prin comportament, in golanie , nerespectarea legilor, ducand la abateri grave si haos si perturbari grave ale civilizatie si ordinei publice - mineriadele!!! ! cand se obtine ceva prin forta si compromis, societatea politica a tarii, conducerea ei are probleme grave!
3
11
Vai de mine. Ce gura mare are tanti????????
29
1
Trebuia sa facă zdreantă asta ,asa ceva în Germania. să vedem ce-i făceau polițiștii germani. Sau oriunde în alta tara EU. Dar de ..suntem în r*mânia și aici facem talente??? Mai tare trebuia sa-i facă..direct pe burtă din masina ,față pe asfalt..mainile la spate direct cătușe..etc..asa meritați toți cei care fac la fel ca asta..toți șoferii.
46
0
Nu prea au scoala gaborii... niste tarani
5
37
Pe ăștia de la Bolt nu i vede ca sunt băuți și Drogați la volan. E plin de ei Scoateți boldul din țara. Sunt doar slugi proaste și țărani jegosi și ffff tuciurii………
4
33
Bravo poliția, trebuia sa îi dați și una în gură bețivei!
51
4
Ce urla ca nesimtita, rupei gura cu o palma
47
4
Numai ginecologul duoamnei sa nu fii...
44
2
Nu pot reproșa nimic polițistului . Acesta a procedat corect.Imi aduc aminte de p********l care atunci cand a fost legitimat de doi politiști a procedat asemanator. De ce unii care ocupă temporar o dregătorie sau sunt persoane cunoscute vor să fie mai presus de lege.Toata viata și-au rezolvat problemele prin pile- cunoștințe -relatii iar atunci cand au întâlnit un om al legii care nu s-a lasat intimidat devin isterici înjură sunt sfidători.Daca in SUA un sofer sfidează omul legii in secunda doi este pus la pământ,încătușat , încarcerat cel puțin 24 ore. Ai greșit primești sanctiunea daca nu esti de acord faci contestatie la judecatorie.
58
3
frate ce specimen. locul asteia este la Balaceanca, nu la barou.
57
3
A dracu scroafa, ce guita....bătută numai în gură
55
4
ioana, daca esti p*****a nu semnaliza, avocatii nu ies la 45 la pensie...
24
4
Cam blanda pedeapsa,pe orice shofer obishnuit il acuzau politzishti de ultraj doar pentru cum s-a adresat cwrva asta fara sa mai purem la socoteala circul facut pentru care un shofer fara pile si nume cunoscut mai era acuzat si de tulburarea linishtei publice.
42
4
Bețivă care se crede mai presus de toți și de toate, trebuia să-i rupă gura ca în alte țări civilizate, dacă vrem civilizație, parul pe ele, frica și durerea civilizează rapid proastele
60
3
Era de așteptat, acești speciali drogați ce ies la pensie la onorabila vârstă de 45 de ani, sunt adevărații stăpâni ai tarii. Au subjugat și guvern, tot. Ei nu răspund în fata nimănui. La pușcărie cu iei, jeguri ordinare, hoți și borfași
25
22
Vai ce bataie i-as da doar pentru vocea aia . Fereasca dzeu de asemenea specimene. Au prins femeile un tupeu fantastic in ultimii ani.
58
7
multi care ar trebui dusi cu forta la psihiatru si tratati in tara asta
59
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510