REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

SCANDAL: NAVETIȘTII și ELEVII nu mai au cu ce să ajungă în MANGALIA!

SCANDAL: NAVETIȘTII și ELEVII nu mai au cu ce să ajungă în MANGALIA!

Replica API 4 ianuarie 2022 | 00:42 5318

Transportul dintre Mangalia și localitățile limitrofe a constituit întotdeauna o problemă. De data aceasta, nemulțumiți sunt locuitorii din Negru Vodă care se pare că, odată cu terminarea anului, au rămas fără transport, neputând ajunge la serviciu sau să își ducă copiii la școală. Potrivit informațiilor noastre, microbuzele aparținând Simpa Trans nu mai circulă din data de 2 ianuarie, motivul fiind o grevă a șoferilor, care solicită un salariu mai mare.

Nu putem să ne ducem la serviciu

”Așa ceva este inadmisibil. De când se ocupă de transport Simpa Trans sunt numai probleme. Cu toate că trebuie să circule din oră în oră până acum nu plecau decât atunci când erau pline. Acum văd că nu mai pleacă deloc. Nu avem cu ce să ajungem la muncă, nu avem cu ce să ne ducem copiii la școală”, a declarat un locuitor din Negru Vodă, nemulțumit de situație creată. ”Profită de faptul că au monopol și fac ce vor cu noi. Acum din câte am auzit ar fi vorba de un fel de grevă a șoferilor care solicită un salariu mai mare. Să le dea ce vor dar să avem cu ce să ne deplasăm la locurile de muncă. Rugăm prefectul sau cine poate să se ocupe de acest lucru să facă ceva.” a declarat o altă persoană pentru Replica de Constanța.

Reprezentanții Simpa Trans, DE NEGĂSIT

Cu toate că reporterii Replica de Constanța au încercat să obțină un punct de vedere în legătură cu această problemă de la reprezentanții Simpa Trans, aceștia au fost de negăsit, apelurile rămânând fără răspuns. Totuși, potrivit informațiilor noastre, problema ar fi salariile destul de mici ale șoferilor, aceștia refuzând să mai lucreze până la o majorare a veniturilor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manevra lui geli..
0
1
Arre cine sa imparta ca asa-i la noi astia sefi din arre preteni mafi : dai ai, nu ca mari coi stapanu ce si-a batut joc de colegi cand a luat traseu stie si el ca cineva acolo sus ai vede pe gtonti inclusiv astia ... ori pasa sluga beinurista , va pierde pe mana lui ia sa vedeti !
1
0
Transportul public ar trebui facut numai de institutii ale Statului , Primarii , etc. Pana in 89 aceste rute ''exterioare'' au fost facute de ITC si ITA , si au facut-o foarte bine.....ora era ora si frecventa autobuzelor destul de buna !
4
2
mare-n coi a ramas pe dinafara ? pasalac copil de suflet al beinuristului mafia incet incet bagam toate rutele sulica trans ?
3
0
Constanta, cel mai mare ghettocity unde e fagadau care scotea toate microbuzele din ct navodari etc clujul isi face metrou voi mergeti cu caruta
6
0
alo,Politia!autobuzele si microbuzele au motoarele terminate,polueaza la greu.cind va afuma la sens in mangalia Nu vedeti?????
6
2
Mwue passsa
9
1
Transport liber
9
0
O companie de c....t! Sa ma c...c in gura patronilor de la Simpa Trans!
17
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303