REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Scandal pe terasa unui hotel din Neptun: polițiștii au deschis dosar penal

Scandal pe terasa unui hotel din Neptun: polițiștii au deschis dosar penal

Mirela PASCAL 27 iunie 2024 | 00:00 1161

Ziua și scandalul pe litoral! Un scandal de proporții a avut loc marți, 25 iunie, la un hotel din stațiunea Venus. Patronul ar fgi lovit un client, după ce a cerut să schimbe mâncarea pentru unul dintre elevii veniți într-un cantonament. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Scandal pe terasa unui hotel din Neptun: politistii au deschis dosar penal

 Marți, 25 iunie, în stațiunea Venus, la un hotel, a avut loc un scandal de proporții. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 13.50, atunci când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 1 Poliție Neptun au fost sesizați cu privire la faptul că la o terasă din stațiunea Venus, ar fi avut loc o agresiune fizică, între doi bărbați. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Tocmai se încheiase un turneu de fotbal între juniori, iar în ultima zi de cazare au apărut probleme.

La masa de prânz, unul dintre copii a cerut să mănânce meniul, iar chelnerul i-ar fi adus altceva decât ce a cerut, moment în care a intervenit antrenorul. De aici la scandal a mai fost un pas. Patronul restaurantului a fost chemat la fața locului și l-ar fi lovit pe antrenor. Pentru a se calma spiritele, au fost chemate forțele de ordine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stirea repetata. se bat astia in fiecare zi?
0
0
scandal pe terasa unui hotel din Neptun care e in Venus.halal
0
0
Metehne de maimutoi,mentinute inca din vremea lui Ceausescu. Aici nu vorbim de generatia tanara in mod special,ci de mentinerea in timp unui comportament specific celor din alimentatia publica. Patronasii fac orice sa tepuiasca mult,sa-si plateasca angajatii cat mai putin,unii se chinuie sa-si depaseasca felul obisnuit de a fi si reusesc sa para normali,altii scapa si se arata cum sunt ei de fapt.
11
0
Patronache-romanache!
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515