REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scandal sângeros la Casa de Cultură! Au intervenit mascații! Video

Scandal sângeros la Casa de Cultură! Au intervenit mascații! Video

Mirela PASCAL 22 iunie 2023 | 00:00 8430

S-a dat alarma în IPJ Constanța! Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în seara de miercuri, 21 iunie a.c., la Casa de Cultură, unde a avut loc un scandal. Mai mulți bărbați s-au luat la harță, iar unul din ei a scos cuțitul.

Scandal sangeros la Casa de Cultura! Au intervenit mascatii! Video

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, cu privire la faptul că, în zona Casa de Cultură, a avut loc o agresiune fizică între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Până în acest moment, în imediata apropiere a zonei în care ar fi avut loc conflictul au fost identificate 3 persoane, una dintre ele prezentând urme vizibile de violență în zona mâinii. Pentru aceasta a fost solicitată o ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediu, în vederea continuării cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionescu Florin dealer de droguri..Vinde la greu.Porecla "Foame"..Domiciliat in str George Enescu 33. Este recidivist
0
0
c***i obosite! Au început scandalul in inel 2 și apoi l au mutat la Cdc! La săpun cu ei!
5
1
Zero respect pt paraziții ăștia care fac umbra pământului degeaba.
7
1
De ce scrii anonim bosorogule mai ai 3 parturi si esti stirb. Bai cioban mioritic aici e vorba de puterea strazii nu linguseli comuniste ale rusilor si cizmaru de Ceausescu. A-ti lins pe Ceausescu si Elena corva toata viata si acum traiti dintr-o pensie de mizerie. Ceausescu a fost pus de rusi sa-i lingeti in c.ur. Ciobanii se dau anonimi
2
5
Pe cine cauti tu ma avortatule ? Pai zi-ne ma tu tot numele ca venim noi pisam-as pe pe neamu tau de spurcati. Ti-o promite unu din garda veche. Auzi tupeu la asta.
9
0
Fmm mi ai facut ziua mai buna. Auzi la el din Pakistan. Te ai peesat pe ei cu bolta. R3spect
6
1
Am aflat de ce s-au bătut. Cică ăștia de la Casa de Cultura sunt ahtiați după Cultura. E ceva de speriat. Deci cum au stat lucrurile: a venit un spectacol de balet și care mai de care, din cei implicați în scandal, să ia cât mai multe bilete în primele rânduri. Băi fraților, lăsați-o mai ușor cu Cultura. O să mai vină diverse trupe de teatru sau de balet vara asta. E loc pentru toată lumea. Pentru atâta lucru să vă bateți? Se poate așa ceva? Io vă știam că sunteți oameni așezați și cu bun simț care se scoala cu noaptea în cap ca să meargă la muncă în fabrici și uzine.
19
1
dati le munca fortata,cu paza, cutitasii la celula cativa ani sa i inraim si mai tare,apoi la ocna!care scapa scapa dar merg in carje!drepturile omului sunt pt. oameni nu pentru ei, lasati liberi fara frica, o sa atace guvernul, parlamentul,senatul atunci o sa dam de dracu!
18
0
Toți vomitatii multi se comportă ca maimuțele in junglă Civilizația e departe multi au mintea ca acum două sute de ani Când pe stradă faci scandal cu sabia cuțitul pistolul toporul furca La venirea jandarmilor ar trebui personajul respectiv să fie împușcat în cap Fiindca dacă azi îl tai pe unul mâine îl tai pe altul ești deja un maidanez periculos societatea trebuie sa scape de acești paraziți
32
0
moarte corbilor
25
0
Moarte violenta C,I,O,R,I,L,O,R, din Constanta
39
1
Iti dau eu o adresa, da sa mori tu ca vii! Abia asteptam un c.i.o.r.o.i. Sa ma impiedic pe strada de el si sa ma intep, ca un cioban mioritic ai carui stramosi nu i-au omorat pe ai tai si ai reusit tu sa existi in ziua de azi.
29
5
Care ai scris mai jos zi repede numele sa te gasim… Auzi bai cioban mioritic din tastatura esti leu dar pe strada te impiedici si te intepi
2
55
Pai ciorilee sunt niste pisdee, ele scot cutitu nu ae bat parte in parte ca baietii adevarati, puratori de coaiee. Ei au labii si dau cu lama. Iar daca nu dau cu lama isi cheama neamurile in aparare. Adevarate pisdee cu glezna goala si papuci cu puf. Va uraste toata lumea. Ca sunteti turbati, voi nu stiti sa traiti civilizat. Va manifestati ca prin anii 1600 cand ati migrat din Pakistan in carute ca salbaticii.
76
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510