REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
21.4° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT între 2 MINORI!

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT între 2 MINORI!

Replica API 3 octombrie 2021 | 22:59 656

Gabriel Alexandru R. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul este acuzat că l-a urmărit pe stradă pe C.V. și încercând să îl lovească cu un cuțit în abdomen i-a provocat acestuia o plagă tăiată la nivelul brațului stâng, leziunea necesitând 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Menționăm că inculpatul are doar 15 ani.

Cum s-au întâmplat faptele

Plimbâdu-se prin oraș împreună cu prietena sa, C.V. s-a întâlnit cu Gabriel Alexandru R. Pe fondul unei discuții în contradictoriu, generate de un conflict mai vechi, inculpatul a scos din buzunar un cuțit, amenințându-l cu moartea pe C.V.. Persoana vătămată a încercat să-și asigure scăparea prin fugă, însă a fost urmărită și prinsă de către inculpat. Astfel, inculpatul l-a îmbrâncit pe C.V., care a căzut la sol și, ulterior, a încercat să lovească persoana vătămată cu cuțitul în zona abdomenului. Persoana vătămată s-a apărat, punând mâna în fața cuțitului pentru a nu fi înjunghiată în zonele vitale, astfel că loviturile de cuțit aplicate de către inculpat au provocat persoanei vătămate o plagă tăiată la nivelul brațului stâng, fața posterioară, zona medie. Inculpatul a încercat să mai aplice o lovitură cu cuțitul, însă persoana vătămată a respins atacul prin împingerea inculpatului cu piciorul, fapt ce i-a permis persoanei vătămate să se ridice de la sol și fugă.

Ce a spus instanța

La individualizarea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere faptul că inculpatul a acționat într-un loc public, provocând leziuni persoanei vătămate prin folosirea unui cuțit, că acesta nu are antecedente penale și are doar 15 ani, fiind elev. Instanța a decis condamnarea lui Gabriel Alexandru R. la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe. Sentința a fost comunicată pe 23 septembrie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
criminali,nu sunt ... vaccinati cu educatie de mici! la... rapel ! munca si disciplina impusa, unde virusul insista!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118