REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
24.1° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Scandal uriaș acasă la Ionel Ganea! Vezi pe cine a bătut fostul atacant. Video

Scandal uriaș acasă la Ionel Ganea! Vezi pe cine a bătut fostul atacant. Video

Mariana MURAT 6 septembrie 2024 | 10:28 2515

Un scandal de proporții a izbucnit acasă la Ionel Ganea! Polițiștii au intervenit de urgență, după ce fostul atacant a bătut un vecin. Ionel Ganea ar avea acum probleme cu legea, iar fostul atacant a primit ordin de protecție.

Scandal urias acasa la Ionel Ganea! Vezi pe cine a batut fostul atacant. Video Ionel Ganea

Fostul atacant al echipei naționale de fotbal Ionel Ganea este cercetat de polițiștii ilfoveni după ce și-ar fi bătut unul dintre vecini. Mai mult, pe numele fostului fotbalist a fost emis inclusiv un ordin de protecție. Mai mulți agenți ai Poliției Voluntari au fost trimiși de urgență, miercuri, la vila fostului fotbalist Ionel Ganea, unde avea loc un scandal, iar o persoană fusese deja bătută.

Potrivit unor surse judiciare, Ganea ar fi în relații foarte proaste cu majoritatea vecinilor, care i-ar reproșa că își închiriază locuința unor persoane care fac gălăgie și deranjează pe toată lumea. Joi, Ionel Ganea s-ar fi certat din nou cu vecinii săi și l-ar fi luat la bătaie pe unul dintre aceștia.

Sursele citate au declarat, pentru Gândul, că victima a depus plângere, iar polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu față de Ionel Ganea, care nu mai are voie să se apropie de persoana respectivă. Polițiștii nu i-au pus lui Ganea și brățară de localizare, deoarece aceste dispozitive nu se folosesc și în cazul conflictelor între vecini.

Ganea, incident cu Poliția Rutieră


La sfârșitul lunii martie, Ionel Ganea a mai fost implicat într-un incident violent, în urma căruia a rămas fără permis de conducere, iar polițiștii au fost nevoiți să folosească forța.  Fostul atacant al echipei naționale a mers atunci cu mașina la meciul României cu selecționata Irlandei de Nord.

Scandal urias acasa la Ionel Ganea! Vezi pe cine a batut fostul atacant. Video Ionel Ganea

Aflat în mașină alături de soție, un unchi și unul dintre copii, fostul internațional a fost oprit de forțele de ordine la intrarea în stadion, scos din autovehicul și condus la secția de Poliție, amendat și sancționat cu reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile, sub acuzația că nu a respectat semnalele polițiștilor de la Rutieră.

Ganea a menționat ulterior, pentru ProSport, că din punctul lui de vedere agentul a comis un abuz. El a menționat atunci că i s-a reproșat faptul că polițistul i-ar fi făcut semn să oprească și i-ar fi cerut apoi în mod imperativ, de mai multe ori, să calce frâna, cu toate că mașina staționa, conform gândul.ro. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rupe-le fratele meu dintzii la toti invidiosii ! Pup
0
0
Ganea a fost un mare fotbalist si e un patriot roman. Cei care mananca rahat prin comentarii sunt niste bieti c****i zoofili.
0
4
Un țigan țărănoi, ce pretenții să ai...
7
3
Un betiv , o rusine pentru fotbal!
12
3
Mare bătaus a ajuns și bețivu asta
13
4

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279