REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Scandal uriaș: Laura Lavric este acuzată că a pălmuit un coleg la o nuntă de față cu mirii

Scandal uriaș: Laura Lavric este acuzată că a pălmuit un coleg la o nuntă de față cu mirii

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 254

Cunoscuta interpretă Laura Lavric este acuzată că a lovit un coleg de faţă cu mirii, la o nuntă din județul Iași. Artista a răbufnit și i-a dat o palmă unui alt interpret prezent la eveniment.

Scandal urias: Laura Lavric este acuzata ca a palmuit un coleg la o nunta de fata cu miriiLaura Lavric

Incidentul ar fi pornit de la o neînţelegere legată de programul muzical al celor doi artiști. Povestea, însă, este spusă diferit...

Tânărul interpret o acuză pe Laura Lavric de faptul că l-ar fi lovit și l-ar fi jignit, în timp ce artista neagă și spune că n-a fost vorba de așa ceva.

Cei doi erau invitați să cânte la aceeași nuntă

Tânărul interpret spune că Laura Lavric ar fi venit mai devreme la eveniment și i-ar fi încurcat lui programul muzical, dar Laura Lavric spune că a venit la timp și nu a afectat programul, dar că interpretul ar fi avut un comportament nepotrivit față de miri.

Potrivit presei locale, Laura Lavric a renunțat la orice manieră și l-a plesnit pe interpret. Artista ar fi avut motivele ei pentru care a răbufnit și nu a mai ținut cont de nimic. Deși toți invitații erau cu ochii pe ea, asta nu a reținut-o să-i dea o palmă celuilalt artist. Nimeni nu știe exact din ce motiv s-a întâmplat asta.

Ce spune artistul lovit

„Eu nu cred că a avut un motiv întemeiat pentru ceea ce a făcut. Bănuiesc că inconvenientul ar fi fost de la programul muzical. Ea a ajuns mai devreme decât promisese. A ajuns mai devreme decât era stabilit și a dat programul peste cap.”, a spus artistul, potrivit dcnews.ro.

Poliția va face acum lumină în acest caz, pentru că interpretul a depus o plângere împotriva Laurei Lavric, lucru confirmat de IPJ Iași, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436