REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 11 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6849
19.4° Constanța Miercuri, 11 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6849
 

Scandalos. Părinţii lui Vlad Pascu scapă de acuzaţii, un judecător a anulat tot rechizitoriul DIICOT

Scandalos. Părinţii lui Vlad Pascu scapă de acuzaţii, un judecător a anulat tot rechizitoriul DIICOT

Mirela PASCAL 11 septembrie 2024 | 15:26 1350

Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus anularea rechizitoriului întocmit de DIICOT prin care au fost trimişi în judecată părinţii lui Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai.

Scandalos. Parintii lui Vlad Pascu scapa de acuzatii, un judecator a anulat tot rechizitoriul DIICOT

Un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a dispus anularea rechizitoriului întocmit de DIICOT prin care au fost trimişi în judecată părinţii lui Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai.DIICOT are la dispoziţie cinci zile pentru a comunica dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată, fără probele anulate de instanţă, ori solicită restituirea cauzei pentru refacerea anchetei.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei şi fostul soţ. Aceasta este acuzată că ar fi șantajat o prietenă a fiului ei, martoră în dosarul în care este cercetat acesta. Concret, Miruna Pascu ar fi ameninţat-o că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de DIICOT pentru consum şi trafic de droguri, mama sa, Miruna Pascu, pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, iar Claudiu Pascu, tatăl tânărului, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votantii pcr deja ati uitat de doamna cu coasa care a plecat in concediu lasata chiar de jigodiile speciale din justie, nu va tine memoria mai mult de 2 saptamani
1
0
Pt realgogu din care din cele 4 categorii faci parte ca sa vedem si cat te duce capul
3
0
O sa-l elubereze si pe Vlad Pascu,stati sa treaca alegerile!
3
0
@ Gogu Prostovan esti, bah! Prin comentariile tale duci în derizoriu numele și renumele marelui Gogu.
2
3
Ăștia de comentați fără să pricepeți, luați aminte: excluderea celor mai multor probe constând în interceptări/înregistrări din ultimii ani s-a făcut în baza unor decizii obligatorii ale CCR și/sau ICCJ, pe care judecătorii de scaun sunt obligați să le aplice, altfel riscând să fie sancționați disciplinar. Înainte să vă dați cu părerea, ar trebui să se vă asigurați că ați înțeles despre ce e vorba, nătângilor.
7
6
Cei mai mari infractori din romania:judecatorii,procurorii,politistii si pe ultimul loc politicienii
13
3
Asa da justitie.Vai mama noastra ca p****i mai suntem
13
3
Votati pcr in continuare si o sa se pishe specialii pe voi cu bolta, dupa alegeri ii da drumul si lu asta
14
2
îți dai seama câți bani ...! daca eram eu sau c sau y ...eram deja la zdup! rușine , o țară de cacao, sa mă cac pe toți
15
2
Confiscarea averii la toți drogații să numai aibă bani de șpăgi Din ce bani au ăștia zeci de apartamente Legea justificării averii la toți care au peste jumate de euro bani imobiliare aur tablouri etc
17
5
SA AI MILIOANE DE EURO DIN FIRACIUNI SI INSELATORII...JUSTITIA ESTE LA PICIOARELE UNEI FAMILII DE DROGANGII INTERNATIONALI.
23
4

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275